Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > 4 tips om het juiste ondergoed te kiezen

4 tips om het juiste ondergoed te kiezen

4 tips om het juiste ondergoed te kiezen

Als we eerlijk moeten zijn, denken ook wij niet elke ochtend na over welk ondergoed we gaan dragen, en grijpen we meestal naar wat het dichtste bij ligt. Het zit nu eenmaal verstopt onder je kleding. Toch zijn er enkele regels waar je je het best aan kunt houden tijdens het uitzoeken van je slips.  Wij geven je alvast 4 tips om nooit meer te vergeten!

Tip! Bespaar nu tot €12,- op je aankoop op ondergoed bij Bonprix met deze kortingscode.

Koop slips in de juiste maat

Hoe mooi de slip ook mag zijn, te klein is te klein! Jij mag het misschien wel lekker sexy vinden dat ‘ie een beetje spant rond je achterwerk, onder een aansluitend kleedje of strakke broek is het een absolute no-go. De slip zal immers zorgen voor aftekeningen op je billen, terwijl een passende slip je figuur in de verf zet.

Elke outfit vraagt om een andere slip

Je mag dan misschien wel een string-fan zijn en helemaal niets anders willen dragen, bij sommige outfits kies je beter voor een ander soort ondergoed. Aansluitende kleding zet namelijk je rondingen in de kijker, en met een string eronder lijkt het vaak alsof je eigenlijk helemaal geen ondergoed aan hebt. Kies eerder voor een boxershort, bikinislip of Brazilian.

Kies de juiste kleur

Net zoals de vorm enorm belangrijk is, kan je ook best rekening houden met de kleur van je ondergoed. Dat je onder een witte broek best geen fel gekleurd ondergoed draagt, is best logisch, toch? Kies daarom voor huidkleurig of roodkleurig ondergoed. Maar ook een donkere broek vraagt om bepaalde kleuren. Zo kan zelfs een witte of lichte kleur namelijk doorschijnen onder een donkere broek die dun van stof is. Denk dus eerst even na voor je zomaar in je kast grabbelt.

Koop katoenen ondergoed

Katoenen ondergoed mag dan misschien wel iets duurder zijn dan synthetische stofjes, maar ze zijn beter voor je huid. Synthetisch stoffen laten de huid namelijk niet ademen waardoor de warmte wordt opgehoopt en je zal beginnen zweten. En zweten aan je achterwerk resulteert meestal in huiduitslag of jeuk. Investeer dus in je achterwerk!

Lees ook:

Bron: Nieuwsblad