Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > De 10 winnaars van het Villa ArenA blogevent

De 10 winnaars van het Villa ArenA blogevent

De 10 winnaars van het Villa ArenA blogevent

Tijdens het Villa ArenA blogevent op zaterdag 5 april ging Flair samen met Villa ArenA en Blogtoday op zoek naar dé Villa ArenA blogger 2014. Lees hieronder het verslag van de dag en de winnaars die doorgaan naar de masterclasses.  

villa-arena4

Interiorator blogger Patrick Kooiman opende het programma. Hij vertelde hoe hij van zijn blog een succes heeft weten te maken. Zijn tip? Maak het persoonlijk! Zo voert Patrick zijn excentrieke smaak door in al zijn berichten. Na de lezing van Patrick volgde er een workshop styling, gegeven door Inge Truijns, chef lifestyle van Flair, en styliste Anke Helmich van StyleCookie.

villa-arena5

Ook Desiree van Vosgesparis was een van de inspirerende sprekers. Zij benadrukte dat het belangrijk is om een eigen stijl te ontwikkelen. Haar tip: “Doe wat jij mooi vindt en vergelijk jezelf niet mer anderen, want het is geen competitie. Volgens Beeldsteil blogger Wendy van Woudenberg is ook het creëren van een eigen stijl belangrijk. “Door het gebruik van eigen beeld zorg je voor unieke content.”

Jantine Vaartjes van het succesvolle April and May sloot de dag af. Zij vertelde onder andere over samenwerken met merken, en dat het daarbij belangrijk is dat je trouw blijft aan je eigen stijl.

villa-arena3

Na alle inspiratie en tips gingen de deelnemers zelf aan de slag. Op iedere stoel lag de opdracht om 3 van de 4 winkels (genoemd op het kaartje) in Villa Arena in de schijnwerpers te zetten door middel van een blog.

Winnaars Villa ArenA blogevent

Bekijk hieronder snel alle winnaars en hun inzendingen voor het Villa ArenA blogevent. Momenteel volgen ze drie masterclasses van succesvolle interieurbloggers. Aan iedere masterclass zit een opdracht gekoppeld, en naar aanleiding van die gemaakte opdrachten maken de bloggers kans om dé Villa ArenA blogger van 2014 te worden. Klik op de naam voor de bijdragen!

1. Milou Nieuwenhuis – vanhetkastjenaardemuur.blogspot.nl

2. Joyce Croonen – www.mydubio.com

3. Marlies Huisman – blog.mliees.com

4. Floor Eizema – www.jadepillar.com

5. Marvin Kolk – www.whiteboxliving.nl

6. Cindy Nortan – zo-mooi.blogspot.nl

7. Maartje van Suijdam – www.woonguide.nl

8. Carla Swart – Van Swart Op Wit

9. Saskia van Beek – www.pieceofacookie.nl

10. Saskia Gorter – saskiagorter.wordpress.com

 

>> Wil je alle 37 ingezonden blogs bekijken? Klik dan hier.