Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > 10 manieren om iemand te dumpen

10 manieren om iemand te dumpen

10 manieren om iemand te dumpen

Hoe kom je snel van je partner af?

Je hebt geen zin meer in de relatie met je partner en hem dumpen lijkt de enige uitweg, maar hoe en waar moet je hem dit vertellen? Celebrities geven tien (foute) voorbeelden.

Via een sms
Kevin Federline, Britney Spears’ ex-man, kreeg een sms’je dat ze van hem wilde scheiden. Zijn reactie werd gefilmd door een cameraploeg. Het zal je maar gebeuren!

Verhuizen zonder het je partner te vertellen
De actrice Laura Dern kwam thuis na een filmsessie in 2000. Tot haar grote verbazing was haar vriend Billy Bob Thornton verhuisd, zonder iets te zeggen. Hij had haar namelijk verlaten voor Angelina Jolie.

Via Twitter
Hoewel Kim Kardashian en Kris Humphries al gescheiden zijn, heeft Kim het er nog extra ingewreven door haar ex te ‘ontvolgen’ op Twitter.

Voor het altaar
Dustin Hoffman liet meerdere van zijn verloofden voor het altaar staan, maar hij is niet de enige. Een Australische man liet zijn bruid staan en wisselde haar in voor een man.

Leg een post-it neer
Dit overkwam Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) in een aflevering van Sex and the City. Op de post-it stond: ‘Het spijt me, ik kan het niet, haat me niet.’

Ontwijkend gedrag
Tom Cruise verklaarde dat Nicole Kidman wel wist waarom de relatie over was. Hij ontweek vragen over de relatiebreuk, terwijl Nicole zichzelf nog steeds afvroeg wat er fout ging.

Op Valentijnsdag
Wie wordt er niet gelukkig van rode rozen en hartjes op Valentijnsdag? Maar het kan ook anders lopen. Zo werd Kelly Osbourne op 14 februari gedumpt door haar vriend Bert McCracken.

Verlaat het land
Julia Roberts ontsprong de dans een paar dagen voor zij zou trouwen met Kiefer Sutherland. Ze verliet Amerika en ging naar Ierland.

Breng je zesde jubileum door in bad met een ander
Dat is wat Ashton Kutcher, volgens de roddels, deed om Demi Moore te dumpen. De geruchten over een echtscheiding volgden al snel en de twee zijn nu definitief uit elkaar.

Schrijf een brief
Tiger Woods dumpte zijn middelbare schoolvriendinnetje, Dina Parr, door een brief te schrijven met zorgvuldig geformuleerde woordjes.

Wil je nog 40 andere (dump)manieren ontdekken? Check Independent.co.uk..