Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > 10 dingen die je ouders nooit zullen begrijpen

10 dingen die je ouders nooit zullen begrijpen

10 dingen die je ouders nooit zullen begrijpen

chillDie verdomde generatiekloof toch. Soms heb je zelfs het gevoel dat jij en je ouders van verschillende planeten komen en dat is zó vermoeiend. Onthou: jouw ideeën en meningen zijn voor hen net zo vreemd als hun digitale onwetendheid en verouderde opvattingen irritant zijn voor jou. Inademen en tot tien tellen: deze dingen zal je hen nooit aan het verstand kunnen brengen…

Dat we écht wel nog face to face conversaties met onze vrienden kunnen houden. Maar gesprekken worden gewoon extra leuk als je emoji’s kan toevoegen. True story.

fqce

Dat het niet meer van deze tijd is om enkel en alleen nog met je lief uit te gaan als je een relatie hebt. Het feit dat jij af en toe met je vriendinnen en hij met zijn vrienden weggaat, betekent écht niet dat jullie elkaar niet graag zien.

satc

Dat het so not cool is om je eigen foto’s te leuk te vinden op Facebook. Hetzelfde geldt voor het liken van werkelijk el-ke foto die je kind op zijn/haar profiel post. Kortom: de Facebook do’s en don’ts zullen ze nooit onder knie hebben. Want soms ben je gewoon echt te oud om te leren.

like

Dat wij heel goed weten dat  die dwaze reality shows à la Geordie Shore er los over zijn. Maar dat betekent toch niet we niet volledig hooked mogen zijn? Voyeurisme is gewoon de ziekte van onze generatie, we can’t help it.

holly

Dat wij heel goed beseffen dat sommige muziek van deze tijd meer op een drilboor met een totaal gebrek aan ook maar enige melodie klinkt. Maar soms, heel soms – lees: wanneer je ladderzat bent – is dat helemaal wat je nodig hebt.

dqn

Dat sommige gênante verhalen uit je jeugd of kindertijd nooit lang genoeg geleden zullen zijn om ze in een dronken bui voor heel de familie op tafel te gooien. Still. Not. Funny.

no

Dat alcohol- en drugsmisbruik echt geen verschijnselen van de 21e eeuw zijn. Wij durven zelfs wedden dat velen van hen in hun jonge jaren niet opkeken van een groen sigaretje of twee. Woodstock, anyone?

ja

Dat we weten dat die luide muziek niet goed is voor onze oren, maar het gewoon bij de beleving hoort. Het zou gewoon niet hetzelfde zijn als je elkaar zomaar kon horen zonder in elkaars oor te moeten roepen…

haha

Dat je ondertussen echt wel voor jezelf kan zorgen. Maar dat betekent niet dat je hen niet meer nodig hebt, uiteraard.

love you

Dat wij nooit of te nimmer zullen begrijpen hoe zij overleefd hebben zonder internet, smartphone of gps. Wat als je op een festival je vrienden kwijt bent? Of je in een stad de weg niet weet? Of erger nog, je al-tijd, door weer en wind naar de winkel zou moeten om nieuwe kleren te kunnen kopen? The horror!

horror

 

Lees ook:

Bron: Flair.be

Tekst: Eline Debie

Afbeeldingen: Giphy