Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > 1 april grappen, heb jij ze al gespot?

1 april grappen, heb jij ze al gespot?

1 april grappen, heb jij ze al gespot?

Afgelopen week werden we al geconfronteerd met de eerste 1 aprilgrap van dit jaar. IJsfabrikant Ola kondigde aan dat de alom gewaardeerde raket uit het straatbeeld zou verdwijnen. 

Op social media ontstond direct ophef over het besluit en er werden in allerijl ‘red de raket’-acties opgezet, waaronder een facebookpagina. Gelukkig bleek het allemaal een iets te vroeg uitgelekte 1 aprilgrap en kunnen we deze zomer gewoon nog genieten van het meestverkochte ijsje.

Gelikte_grap_0

Als je je ogen en oren goed de kost geeft, zijn er in de periode voor 1 april genoeg ‘vreemde’ evenementen en initiatieven in aantocht.

Wat denken we bijvoorbeeld van de actie van de Media Markt? Zij komen met een tag- & chipapparaat om kinderen een chip mee te geven, zodat je ze nooit uit het oog hoeft te verliezen.

MM-chip

 

En HEMA komt met een overheerlijke deodorant in de geur ‘Tompouce’.

deo-tompouce

LotteLust.nl kondigde deze week aan een lippenstift op de markt te brengen voor de verzorging en het verfraaien van de schaamlippen. Naast de flatterende en de verzorgende werking geeft het ook extra plezier in de slaapkamer vanwege de aardbeiensmaak die aan de lippenstift is toegevoegd. Zou jij het kopen?

lottelust

 

Cool Blue kondigde aan met 8.000 minimagazijnen te komen zodat je je bestelde product binnen 30 minuten in huis kunt hebben.

Bij Belvilla is het binnenkort mogelijk om een huisdier bij je vakantiehuis te reserveren. Op hun site kun je je voorkeur aangeven voor een hond, poes of konijn.

huur_een_huisdier_service_website_Belvilla_vakantiehuizen

 

Lees ook