Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Happy End > Happy End: ‘Seks in de sauna, ik weet dat het niet mag en toch deed ik het’

Happy End: ‘Seks in de sauna, ik weet dat het niet mag en toch deed ik het’

Happy End: ‘Seks in de sauna, ik weet dat het niet mag en toch deed ik het’

Erotische verhalen waar je rode oortjes van krijgt: soms gewoon lekker om te lezen. Dit keer over seks in de sauna.

Naam: Anoniem

‘Het mag niet, maar ik wil het wel’

“Je weet dat het niet mag en juist daarom wil je het. Dat is zoals wanneer je op wat wil afvallen en je koekjes ziet liggen, het is als je stopt met roken en je iemand ziet roken en het is als je naakt in de sauna bent met slechts een andere persoon, terwijl je weet dat het niet de bedoeling is dat er wordt gesekst in de sauna.

Koffie, taart en m’n type man

Het overkwam mij. Ik ging een dagje naar de sauna, dat doe ik wel vaker alleen. Ik kies er dan voor om doordeweeks te gaan, dan is het lekker rustig. Ik kwam aan in de sauna, kleedde me om en ging eerst eens lekker koffiedrinken met een taartje, terwijl ik m’n boek las. En daar zag ik hem al zitten. Het type langer krullend haar, een paar-dagen-baardje. Hij zit natuurlijk in badjas, maar hij lijkt me iemand voor een schelpenketting en stoere armband. Kortom: helemaal mijn type.

Oogcontact: wegwezen

Terwijl ik m’n koffiedrink, kijk ik af en toe zijn kant op. Zijn blik vangt de mijne en ik weet niet wat er gebeurt, maar ik voel het meteen samentrekken onder in m’n buik. Hij lacht naar me en geeft me een knipoog. Volgens mij ben ik net zo rood als de red velvet cake die op m’n bordje ligt. Snel werk ik het naar binnen en ik maak me uit de voeten.

‘Ik kijk recht in z’n gezicht’

Eerst maar eens even een paar baantjes zwemmen. Het is lekker rustig. Als ik me omdraai, zie ik dat hij ook over het terrein loopt. Hij kijkt om zich heen, ziet mij, lacht weer en gaat een sauna in. Na een paar baantjes heb ik wel zin om de warmte op de zoeken, dus ik ga naar de muzieksauna. Vind ik altijd fijn. Ik lig nog geen tien minuten bovenaan op de bank als ik iemand hoor binnenkomen. Geen probleem, ik heb m’n ogen dicht. Na nog een minuut of vijf krijg ik het te warm en ga zitten. Ik kijk recht in het gezicht van de knappe gast.

‘Zelfs z’n stem is geil’

“Lekker altijd he? De muzieksauna”, zegt ‘ie tegen me. Die stem! Ik mompel iets over dat alle sauna’s lekker zijn, maar dat dit m’n lievelings is. “Excuseer me dat ik het zeg”, zegt ‘ie. “Maar je ziet er echt prachtig uit. Ik ben kunstenaar, ik zou je wel een keer willen schilderen.” Het is maar goed dat m’n koontjes al rood zijn van de hitte in de sauna, want het bloed stijgt naar m’n hoofd. “Nou, dankje”, zeg ik. Ik weet dat ik weg zou moeten gaan, maar toch blijf ik zitten.

Erectie door de handdoek heen

Ik ga twee tredes naar beneden, zodat ik naast hem zit. “Ga je vaker alleen naar de sauna?”, vraag ik hem. “Het liefst wel. Mijn vrienden zijn er niet zo van en ik heb geen relatie”, zegt ‘ie. “Ah, zo. Ja, bij mij hetzelfde. En ik vind het lekker als ik m’n eigen gang kan gaan.” Hij kijkt me indringend aan met prachtige groene ogen. En dan zie ik het: hij heeft een handdoekje om en er staat dúidelijk iets omhoog daaronder. Wederom voel ik een samentrekking in m’n buik. Je ziet dat ik het zie en er verandert iets in je blik.

‘Je glijdt direct bij me naar binnen’

Mijn handdoekje doe ik af en ik zie je ogen m’n lichaam scannen. Op dat moment laat jij ook je handdoekje vallen en zeg je: “We gaan daar naar boven. Dan horen we mensen binnenkomen.” Ik loop je achterna en terwijl je gaat zitten, trek je me boven op je. Je glijdt direct bij me naar binnen en er ontsnapt me een kreun. Langzaam beweeg je op en neer, terwijl je me diep in m’n ogen aankijkt. We zeggen beide niks, terwijl onze lichamen een zijn. Mijn borsten deinen mee en voorzichtig neem je een tepel in je mond. Je likt, zuigt en speelt met m’n tepel, terwijl je met je hand op je rug me naar je toeduwt.

‘Als ik klaarkom spant mijn lijf zich om jou heen’

Langzaam daalt je hand, je leunt naar achter, zodat je de ruimte hebt m’n clit te masseren. Ik ben stiekem steeds een beetje bang dat er iemand binnenkomt, maar de geilheid neemt het over. Je streelt m’n clit met je duim en ik weet zeker dat je dit eerder hebt gedaan. Je leunt nog steeds tegen de muur, neukt me, streelt met een hand m’n clit en met de nadere m’n tepel. Ik hou het bijna niet meer en je voelt het aan me. Je gaat door met watje doet, maar zet nét iets meer kracht op m’n clit. En op dat moment kom ik. Mijn lichaam spant zich samen om jouw harde pik die nog in mij zit en ik zie je ogen samenknijpen. Snel ga ik van je af en ik neem plaats op het bankje voor je, op m’n knieën. “Spuit maar”, zeg ik tegen je. Binnen no-time kom je klaar in m’n gezicht.

Lees ook: 
Erotisch verhaal: ‘Net een pornofilm: seks op de behandeltafel met de fysio’  

Koude dompelbad: welkome verkoeling

Ik pak de handdoek en veeg het sperma van m’n gezicht af. Je lacht en op het moment dat je iets wilt zeggen, gaat de deur open en komt er een ouder echtpaar binnen. Je lacht nog een keer naar me en verlaat de sauna. Als ik eruit loop, zie ik je nergens meer. Snel het koude dompelbad in. Aan het einde van de dag loop ik voldaan naar buiten en daar sta je. Met een baggy broek, groot t-shirt, schelpenketting en een stoere armband. Zei ik toch; helemaal mijn type.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images