Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Happy End > Erotisch verhaal: ‘Opeens was ik volledig naakt, met mijn beste vriendin’

Erotisch verhaal: ‘Opeens was ik volledig naakt, met mijn beste vriendin’

Erotisch verhaal: ‘Opeens was ik volledig naakt, met mijn beste vriendin’

Erotische verhalen waar je rode oortjes van krijgt: soms gewoon lekker om te lezen. Dit keer over naaktzwemmen dat uitliep op veel meer met haar beste vriendin.

Tekst: anoniem

Zoenen met beste vriendin

“Mijn beste vriendin en ik hebben allebei ervaring met vrouwen. We hebben ook wel eens met elkaar gezoend, voor de gein, maar nooit serieus naar de optie gekeken dat we een setje zouden kunnen zijn. We zijn beste vriendinnen. Tot die ene avond dat we gingen naaktzwemmen.

Na wijn, skinny dippen

Het was een broeierige dag geweest. Je weet wel, dat soort plakkerige warmte die alleen Nederland kent. We hadden ’s middags een wijntje gedronken bij mij in de achtertuin en besloten ’s avonds rond half 11 te gaan skinny dippen. De wijn had er vast wat mee te maken.

‘Wat geil, dat koude water’

Op het strandje twijfelden we ineens, maar hé: we waren alleen en hadden elkaar al zo vaak naakt gezien. Zij ging eerst, daarna sprong ik erin. Wat heerlijk! Wat een verademing, die koelte. Maar ook: wat geil. Dat koude water op m’n naakte lijf gaf een hele andere ervaring dan ik ooit had gehad.

‘Wat ben je mooi’

Zij voelde het ook: ‘Wat is dit geil he?’, lachte ze ondeugend. Lachend gaf ik toe dat het inderdaad zo was. We gingen zitten op de kade met onze voeten nog in het water. “Je bent echt heel mooi”, zei ze ineens tegen me. Gelukkig was het donker, want ik werd hartstikke rood. “Nou eh, dankje. Jij ook”. Ik voelde het van binnen borrelen.

‘Ze sloeg haar naakte lijf om me heen’

Ineens zoende ze me. Zonder aankondiging. “Sorry”, zei ze. “Geen sorry, ga door.” En dat deed ze. Ze zoende me en streelde me en ik deed hetzelfde bij haar. We gingen het water weer in en daar sloeg ze haar benen en haar naakte lijf om me heen. Haar borsten kwamen tegen mijne aan en het tepels bewogen over mijne heen. Ik liet mijn hand naar haar kut glijden en begon haar te masseren.

Vingeren op de kade

“Ga op de kant zitten”, zei ik. Dat deed ze. Ik likte haar, zij streelde mijn haren en kreunde zachtjes. “Mijn God”, zei ze. Ze kwam het water weer in en duwde me met m’n hoofd over de kade, zodat ze in het water achter me stond. Ze begon me te vingeren, terwijl ze met haar duim haar eigen clit streelde.

Gestoord door jongeren

Ineens hoorden we geluiden uit de bosjes en stopten we. Er liepen jongeren langs, we zeiden maar enthousiast ‘hoi’ in de hoop dat ze niets gezien hadden. Ze gingen weer weg en wij gingen verder. Samen zaten we nu op de kade, terwijl we elkaar vingerden en naar een hoogtepunt hielpen. Toen je m’n tepels begon te likken hield ik het niet meer: ik kwam klaar. Meteen daarna kwam jij ook en na het uitpuffen, zwommen we nog even verder.

Lees ook: 
Zo wordt die kampeervakantie ook een erotisch avontuur

Vijf maanden verkering

Inmiddels zijn we vijf maanden samen: deze aantrekkingskracht had ik nog nooit ervaren en had uiteindelijk maar weinig te maken met de hitte en de wijn. Het was er gewoon altijd al.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images