Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Happy End > Happy end: seks met mijn charmante sportleraar

Happy end: seks met mijn charmante sportleraar

Happy end: seks met mijn charmante sportleraar

Erotische verhalen waar je rode oortjes van krijgt: soms gewoon lekker om te lezen. Deze week deelt een lezeres anoniem haar verhaal over haar seksdroom die werkelijkheid werd: “Ik dacht dat het nooit zou gebeuren, maar de sportleraar wilde mij ook.” 

Tekst: anoniem

“Het is natuurlijk het cliché der clichés, een crush hebben op je sportleraar. En toch was dat voor mij zo. Hij is mooi afgetraind, niet te gespierd, aardig en bovendien zeer charmant. Zijn gezicht spreekt boekdelen en we flirten altijd tijdens de lessen. Dat ik toen een keer een seksdroom over hem had, was tot daaraan toe. Dat zou in het echt niet gebeuren, toch?

Sportschool seks

Tot die ene dag dat ik in de sportschool kwam. Ik was de enige die ging trainen, het was vrijdagavond. Vanwege mijn nachtdiensten zat ik nog in een raar ritme. Hij zag me, zwaaide en ik kleedde me om. Na een praatje ging ik voor mijn training. Het gebruikelijke regime: benen, billen, buik en armen en na een uurtje zweten was ik klaar.

Hij kwam naar me toe en knoopte een gesprekje aan. Het was flirtertiger dan anders. “Zo, nu zijn we maar met z’n tweeën hè?”. Een beetje lacherig en nog roder dan ik al was van de training, stamelde ik iets als: “Haha, ja eindelijk” en draaide me om. Hij pakte me bij mijn hand en zei: “Ga je douchen?”. Als het niet zo geil was, was het hilarisch geweest. Wat een domme vraag.

Geile trainer

Maar hij keek me met die mooie ogen aan en ik voelde de grond onder me vandaan zakken. “Eh, ja. Als het mag? Of moet je al weg?”. Hij zei van niet en hield al die tijd m’n hand vast. Ik hield het niet meer en deed een stap dichterbij. Toen zoenden we voor het eerst. Middenin die lelijke sportschool met z’n TL-buizen. Bang dat er toch nog iemand binnen zou komen, deed hij de deur op slot en vertrokken we naar de kleedkamer.

Hij trok mijn zweterige trainingskleren van mijn lijf en ik trok zijn kleding uit. We gingen onder douche staan en – nadat ik het ergste zweet van me had afgespoeld – ging ik door mijn knieën om hem te pijpen. Hij kreunde zachtjes en trok me overeind, waarna hij door zijn knieën ging om mij te likken. Ik ging tegen de muur aan staan met mijn rug naar hem toe en krulde mijn billen een beetje op. “Ik droom al over die kont sinds het begin dat je hier binnen kwam”, zei hij. Hij neukte me. Eerst zachtjes, steeds harder. Terwijl hij diep in me stootte, masseerde hij mijn tepels en speelde met m’n clit.

Lees ook: 
Happy End: Hij trok zich af, terwijl hij naar me keek en ik kon niets door de handboeien

Seks in de kleedkamer

Ik liet hem zitten op het bankje in de kleedkamer en klom bovenop hem, zodat hij vol uitzicht had op mijn tieten. Hij begon ze meteen te likken en ik speelde met mijn clit. We zoenden en hij zei dat hij bijna zou komen. Ik stopte niet, ging door en liet mezelf gaan. Ik kwam klaar en doordat ik om hem heen spande, kwam hij ook. Uitgeput zaten we nog een tijdje in elkaar op het bankje, waarna we echt gingen douchen. Tenminste, het was al snel tijd voor ronde twee..”

Beeld: Getty Images