Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Geen categorie > SBS6 blijft met familie Meiland samenwerken ‘zolang zij geen dingen doen die strafbaar zijn’

SBS6 blijft met familie Meiland samenwerken ‘zolang zij geen dingen doen die strafbaar zijn’

SBS6 blijft met familie Meiland samenwerken ‘zolang zij geen dingen doen die strafbaar zijn’

Waar iedereen de samenwerking met familie Meiland beëindigd, lijkt SBS6 nog wel gewoon met ze samen te willen werken. De Meilandjes kwamen negatief in de media door de anti-islamuitspraken van Erica Meiland. SBS6 reageert voor het eerst op de situatie.

In de Telegraaf vertelt SBS6-directeur Marco Louwerens dat hij vindt dat de Meilandjes hun vrijheid mogen hebben.

Altijd zichzelf

Eerder reageerde Erica zelf al op de situatie en nu laat ook SBS6 van zich horen. De Meilandjes zijn volgens Directeur Marco Louwerens net als de mannen van VI altijd zichzelf. “Ook de Meilandjes zijn wie ze zijn. Dat is hun grote kracht. Daar kunnen we op tv om lachen en ons over verbazen. Dat zij daardoor inmiddels ook als privépersonen gevraagd worden in tv-shows en daar uitspraken doen, is aan hen.”

Lees ook
Erica Meiland biedt geen excuses aan voor haar islam-mening: ‘Helaas zijn drie woorden opgeblazen’

Strafbaar

De uitspraken van Erica hebben dus geen invloed op de samenwerking met SBS6. Zij laten de familie zeggen wat ze willen. “Niet om ervan af te zijn, maar het is niet aan ons om te zeggen: dit mag je niet zeggen of dit moet je wel zeggen, want dat is gunstig voor ons.” Daarnaast vertelt Marco: “Of je het er mee eens bent, is een ander verhaal. Maar zolang zij geen dingen doen die strafbaar zijn, vind ik dat zij daarin hun vrijheid moeten hebben.”

Rond de kerstperiode is familie Meiland weer op de buis te zien met Kerst met de Meilandjes. Daarnaast zendt SBS6 op Eerste Kerstdag een gezellig haardvuur uit.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Super Guide | Beeld: Brunopress