Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Geen categorie > OMG! Is Brad Pitt weer samen met z’n ‘grote’ ex-geliefde?

OMG! Is Brad Pitt weer samen met z’n ‘grote’ ex-geliefde?

OMG! Is Brad Pitt weer samen met z’n ‘grote’ ex-geliefde?

Brad Pitt is al zo’n drie jaar single. Maar nu, wellicht ook omdat de scheiding met Angelina Jolie er eindelijk doorheen is, ready to mingle. Althans, zo lijkt het. Niemand minder dan buddy George Clooney en zijn vrouw Amal nodigde Pitt en zijn ‘grote’ ex-geliefde uit voor romantisch weekend in Rome. Met als doel? De twee oude geliefden weer bij elkaar brengen. Is het ze gelukt? 

Brad’s ‘grote’ ex-geliefde kan maar één iemand zijn, namelijk: Jennifer Aniston.

Brad en Jennifer op dubbeldate met George en Amal

George heeft zich opgeworpen als ware Cupido! ”George wil Brad gewoon weer gelukkig zien. En geluk betekent voor Brad maar een ding: Jennifer Aniston”, zo vertelt een bron aan Life & Style. ”Het weekend werd een grote dubbeldate met tranen, gelach en liefde. Brad heeft er nooit gelukkiger uitgezien.”

De twee exen verbleven in een villa met veel privacy. ”George heeft gezegd dat hij het voor zijn ouders geboekt had, zodat er geen vragen zouden komen. Het was erg romantisch, mede dankzij de medewerkers die discretie op de eerste plek hadden staan.”

Lees ook: 
Brad is er klaar mee en stelt Angelina ultimatum voor scheiding

Oude liefde roest niet

Volgens de bron zou George goede hoop hebben dat het weer goedkomt tussen de twee. ”George weet dat Brad erg z’n best doet om Jennifer weer terug te krijgen en dat is hard werken. Zij is niet tegen een verzoening, maar het vertrouwen is natuurlijk wel flink geschaad.” Maar de dagen in Rome kunnen wel eens een stap in de goede richting geweest zijn. ”Jennifer heeft tegen Amal gezegd dat het voelde alsof ze terug in de tijd ging met Brad.”

Waarheid of roddel, als het uit het kamp van George (en Amal) komt moet het wél waarheid zijn. Toch?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf.nl | Beeld: ANP