Je bent hier: Home > Celebs > OMG! Deze actrice van Friends zal een rol vertolken in slotseizoen Modern Family

OMG! Deze actrice van Friends zal een rol vertolken in slotseizoen Modern Family

Celebs
OMG! Deze actrice van Friends zal een rol vertolken in slotseizoen Modern Family

Na elf seizoenen zullen we helaas afscheid van de populaire serie Modern Family moeten nemen. Ondanks dat we er nog niet klaar voor een einde zijn, kunnen we niet wachten totdat het nieuwe seizoen op Netflix te zien is. Al helemaal nu bekend is dat twee bekende celebs een (gast)rolletje komen vertolken in het slotseizoen. 

Fans van Friends opgelet
Blij met dit nieuws kunnen we zeker zijn, want niemand minder dan Monica van de hitserie Friends (oftewel actrice Courteney Cox), zal een van deze rollen komen vertolken. Hoe exciting is dat!

Via Instagram teased de actrice haar volgers met twee foto’s waarop ze te zien is, relaxend in een bubbelbad met niemand minder dan Jesse Tyler Ferguson (Mitchell Pritchett in de serie) en Eric Stonestreet (Cameron Tucker in de serie).

View this post on Instagram

Too hot in the hot tub! #modernfamily

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Oud-voetballer David Beckham
Wie ook gezellig met het drietal in het bubbelbad zit, is oud-voetballer David Beckham. Ook hij vertolkt een rol in het laatste seizoen. Op zijn Instagram deelt hij een foto waarin hij samenzwerend met Courteney een script vasthouden. Als hashtag gebruikt hij Modern Family. Wij weten al genoeg dus!

Welke rollen de twee in de langlopende serie gaan vertolken is nog onduidelijk. Wel overduidelijk is het laaiende enthousiasme van de fans op de geposte foto’s. Wij kunnen ook niet wachten!

Bron: Viva. Beeld: Modern Family

 

Shoppen is altijd een goed idee