Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Geen categorie > Olcay reageert op felle discussie ‘RTL Boulevard’: Ik voelde me heel slecht’

Olcay reageert op felle discussie ‘RTL Boulevard’: Ik voelde me heel slecht’

Geen categorie
Olcay reageert op felle discussie ‘RTL Boulevard’: Ik voelde me heel slecht’

We raken niet uitgepraat over Olcay Gulsen! Afgelopen vrijdag ontstond er in de studio van RTL Boulevard een felle discussie over het faillissement van Olcays bedrijf SuperTrash. De presentatrice reageerde gisterenavond op alle commotie. 

Dé discussie: waar ging-ie nou over?

Op vrijdag 3 mei werd bekend dat Olcay Gulsen RTL verlaat voor Talpa (who’s next?) én liet journalist Mark Koster van RTL Z in de uitzending van RTL Boulevard weten dat ze het faillissement van haar bedrijf SuperTrash niet helemaal netjes zou hebben afgehandeld. Volgens Peter R. de Vries, wiens zoon Royce de Vries als advocaat de belangen van Gulsen behartigt, was dat laatste klinkklare onzin en dat liet hij ook duidelijk blijken. Met een felle discussie tussen de heren als gevolg.

Lees ook:
Olcay openhartig over eerste date met Ruud én wanneer de vonk oversloeg

Olcay’s reactie

Olcay zelf had nog niet gereageerd op de commotie, tot gisteravond. “Ik werd natuurlijk afgelopen vrijdag ongewild geroast tijdens de uitzending op basis van anonieme bronnen”, vertelt ze.

Gulsen blijft erbij dat ze met de beste intenties heeft gehandeld tijdens het faillissement van SuperTrash. “Ik heb keihard gewerkt en altijd naar eer en geweten gehandeld. Dus ik zie dan ook het onderzoek van de curator met veel vertrouwen tegemoet.”

De reactie van Olcay vindt Beau van Erven Dorens een beetje te stijfjes… Hij vraagt: “Maar je voelde je natuurlijk ook heel slecht?” “Ik voelde me heel slecht en ook teleurgesteld”, reageert Olcay. “Maar ik wilde ook niet dat het overschaduwt wat ik allemaal heb gedaan de afgelopen jaren. RTL zit gewoon in mijn hart en daarom vond ik het ook een beetje karaktermoord.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee