Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Geen categorie > Love is in the air: deze BN’ers vonden de liefde in 2021

Love is in the air: deze BN’ers vonden de liefde in 2021

Love is in the air: deze BN’ers vonden de liefde in 2021

Het jaar 2021 was een moeilijk jaar vol dieptepunten waarin je maar weinig nieuwe mensen kon ontmoeten. Sommigen van ons wisten ondanks de coronaperiode toch het geluk in de liefde te vinden. Deze BN’ers vonden de liefde in 2021, lees mee!

Edwin Spee en vriendin Mandy

Voor Edwin was 2021 een bewogen jaar. Hij verloor in maart namelijk zijn grote liefde Bibian Mentel. Maar tot grote verbazing van hemzelf leert hij een paar maanden na het overlijden van Bibian zijn nieuwe liefde Mandy kennen. Dit is precies zoals Bibian dit graag had gewild, vertelt Edwin. Zijn nieuwe vriendin Mandy staat voor hem klaar in deze periode van rouw, maar zorgt er ook voor dat Edwin weer liefde ontvangt en mooie nieuwe herinneringen kan maken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Edwin Spee (@edwinspee)

Famke Louise en Denzel Slager

Rapper Famke Louise en Love Island-kandidaat Denzel Slager hebben ook samen de liefde gevonden in 2021. Ze hebben het eerste jaar van hun relatie stil gehouden, omdat ze elkaar eerst goed wilde leren kennen. Hoewel de geruchten over de twee al rondgingen, zeggen ze dat ze door de lockdown in alle rust elkaar hebben leren kennen. Inmiddels wonen de tortelduifjes samen en Famke is in verwachting van haar eerste kindje. Ze hebben samen een documentaireserie Famke & Denzel, die nu op Videoland te zien is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

Loiza Lamers en vriend Jelle

Model Loiza Lamers was het afgelopen jaar erg druk met onder andere haar deelname aan Expeditie Robinson, het schrijven van een boek en het maken van een documentaire. Je zou bijna denken dat ze geen tijd heeft voor de liefde. Maar toen, tijdens één van de weinige feestjes die tijdens de coronaperiode door konden gaan, ontmoette ze Jelle die meteen haar interesse wekte. De twee hebben het Instagram official gemaakt na een romantisch tripje naar Parijs.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Loiza Lamers (@loizalamers)


Freek Vonk en Franka Vedder

Bioloog Freek Vonk vond dit jaar het liefdesgeluk bij sieradenontwerpster Franka Vedder. Freek laat niet veel los over zijn nieuwe liefde, maar wel zien we met regelmaat een kiekje van het verliefde stel voorbij komen op Instagram. Er worden veel verschillende vakantiekiekjes gedeeld op social media.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Prof. dr. Freek Vonk (@freekvonk)

Gaby Blaaser en vriend Danny

Tijdens het programma de Bachelorette heeft Gaby niet de liefde gevonden die ze zocht, maar even later veroverde personal trainer Danny Volker haar hart. De twee delen overduidelijk een passie voor sporten en lieten ons dit jaar meegenieten van een romantisch kiekje op Ibiza.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Lees ook
Een gebroken hart: deze BN’er koppels zijn in 2021 uit elkaar gegaan

Luca Borsato en vriendin Daisy

De zoon van Marco Borsato vormt sinds dit jaar een stelletje met Daisy. Zijn nieuwe liefde is bekend van het programma Temptation Island, waarin ze meegedaan heeft als single. Luca is tot over zijn oren verliefd en zegt op Instagram dat hij zijn hele leven met haar wil delen en noemt Daisy zijn soulmate.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luca Borsato (@luca_borsato)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress