Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Geen categorie > Aftellen voor Annemarie en Simon Keizer: ‘Zou het een december baby worden?’

Aftellen voor Annemarie en Simon Keizer: ‘Zou het een december baby worden?’

Aftellen voor Annemarie en Simon Keizer: ‘Zou het een december baby worden?’

Spannend!! Vandaag is de uitgerekende datum van Annemarie Keizer, met wie zanger Simon Keizer getrouwd is. Het koppel maakte in juni op Ibiza bekend een tweede kindje te verwachten. Samen kregen ze in 2017 al dochtertje Kiki. 

Ready to pop

Op Instagram deelt de blondine vol trots een foto van haar zwangere buik met haar man Simon en dochter Kiki aan haar zijde. Bij de foto schrijft ze: ‘40 weken🤰🏼#zwanger #babykeizer #groeiende #volverwachting #boyorgirl #babybelly #spannendetijden’. Op de post krijgt ze veel reacties van vrienden en volgers. Zo schrijft Quinty Trustfull: ‘Zo mooi!!!!!!!😍’, Monique Smit: ‘Oeee nog ff… succes alvast. 🍀💪🏼’  en een volger: ‘Succes, hier zelfde situatie.. 40 weken zwanger en in afwachting van een jongetje of meisje❤️ zo speciaal niet te weten wat het is’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneMarie Keizer (@mrskeizer)

Geslacht

Het geslacht van hun tweede kindje weten ze niet. Ze hebben er samen voor besloten te wachten tot het kindje geboren is. Zo liet ze eerder weten: ‘Tijdens mijn zwangerschap van Kiki wisten we het niet en wilden dat deze keer dus ook niet… Alhoewel het wel heel verleidelijk was om het toch stiekem te vragen tijdens de laatste echo moet ik zeggen..’. Kiki heeft trouwens wel een kleine voorkeur, vertelt Keizer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneMarie Keizer (@mrskeizer)

Lees ook
Internet gaat los om foto Monique Westenberg: welke André ligt er bij haar op de bank?

De vraag naar een tweede kindje

Niet alleen Annemarie en Simon kregen vaak de vraag naar een tweede kindje, ook mensen stelde deze vraag aan Kiki. Zo vertelt Annemarie op Instagram: “‘Wat een lief plaatje’ dacht ik toen ik deze foto zag. Toen viel mijn oog op Bobbi die ik er heel grappig tussen vind zitten zo. In de tijd voordat ik zwanger raakte heeft Kiki een enkele keer gevraagd waarom ze geen zusje of broertje had. Dit kwam niet uit haarzelf maar omdat het aan haar werd gevraagd. (Iets wat ik heel ongepast vind). Mijn antwoord was dan dat ze natuurlijk al een hondenzusje had! Bobbi! O ja!! Onze allerliefste Bobbi zei ze dan.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneMarie Keizer (@mrskeizer)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress