Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Geen categorie > Is Adele ontvoerd? Extreem slanke look-a-like van wereldster lijkt plek in te willen pikken

Is Adele ontvoerd? Extreem slanke look-a-like van wereldster lijkt plek in te willen pikken

Is Adele ontvoerd? Extreem slanke look-a-like van wereldster lijkt plek in te willen pikken

Grapje natuurlijk hè, mensen? Maar je snapt vást waar we op doelen: Adele heeft sinds tijden weer een foto van zichzelf gedeeld op Instagram en het internet is in rep en roer. Voor het eerst laat de zangeres zelf zien hoeveel ze is afgevallen en echt, daar valt je mond van OPEN.

Verjaardag Adele

De Britse zangeres, die vorig jaar na acht jaar scheidde van de vader van haar zoontje, vierde dinsdag haar 32e verjaardag. Woensdag deelde ze een dankbericht op Instagram. Bij een foto van zichzelf in een zwart, kort feestjurkje bij een boho-achtig versierd fotodecor bedankt ze haar volgers voor alle felicitaties. Ook gaat haar dank uit naar alle zorgmedewerkers die zo hard werken tijden de coronacrisis.

Engeltjes

“Dank voor alle liefde op mijn verjaardag. Ik hoop dat jullie allemaal veilig en gezond blijven in deze gekke tijd”, begint de zangeres haar bericht. “Ik wil graag onze eerstehulpverleners en essentiële beroepsmedewerkers bedanken die ons veilig houden terwijl ze hun eigen levens riskeren. Jullie zijn echt onze engeltjes.”

44 kilo afgevallen

Allemaal leuk en aardig, die verjaardag en de zorg. Maar dat figuur! Hoe dan? HÓE DAN? Wie is deze vrouw en wat heeft ze met Adele gedaan? Alle gekheid op een stokje: Adele ziet er fan-tas-tisch uit. Maar ze is zóveel gewicht verloren, dat we haar haast niet zouden herkennen als we haar op straat tegen het lijf zouden lopen. Volgens experts is de zangeres maar liefst 44 kilo afgevallen, weet Hello! Magazine.

Lees ook
Extreem afgevallen Adele verschijnt met wespentaille op feestje: ‘Onherkenbaar’

Adele breekt het internet

In de reacties op haar bericht wordt Adele niet alleen nog eens verlaat gefeliciteerd met haar verjaardag, maar ook met haar nieuwe uiterlijk. Chrissy Teigen kan niet meer uitbrengen dan “I mean, are you kidding me?” en singer-songwriter Leroy Sanchez voorspelde precies wat er zou gebeuren na het delen van de foto: “En het internet breekt in 3… 2… 1…”. Velen andere complimenteren de zangeres met haar mooie slanke benen, wespentaille en stralende gezicht. Jup, wij (en onze quarantaine-kilo’s) zijn jaloers.

De ‘oude’ Adele:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Melbourne, VIC / Etihad Stadium / Mar 18

Een bericht gedeeld door Adele (@adele) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress