Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair TV > Flair TV: Ein-de-lijk tijd voor de inseminatie (maar een ontdekking doet Lilian op het laatste moment twijfelen)

Flair TV: Ein-de-lijk tijd voor de inseminatie (maar een ontdekking doet Lilian op het laatste moment twijfelen)

Wat als je een grote kinderwens hebt, maar geen man op het moment dat de tijd begint te dringen? Lilian is 37 en probeert via een zaaddonor zwanger te worden. Speciaal voor Flair houdt ze over dit spannende en bijzonder persoonlijke avontuur een vlog bij, die iedere woensdag verschijnt. Na de teleurstelling van vorige week gaat het in de vierde aflevering toch écht gebeuren, de inseminatie! En… zou het in één keer raak zijn?

Over tijd

In vlog nummer vier zien we hoe Lilian zich op zit te vreten, omdat hij eisprong maar uitblijft. Daarnaast komt ze voor een wel heel spannende verrassing te staan waarvan de kliniek heeft gezegd: “hier moet je wel echt héél goed over nadenken”. *Slik

Inspiratiebron voor vrouwen

Lilian hoopte altijd halverwege de dertig al moeder te zijn van twee of drie kinderen met een leuke vent aan haar zijde. Maar vijf jaar geleden ging haar relatie uit. Inmiddels heeft ze alles weer helemaal op een rijtje: een gezonde levensstijl, een goede baan als zelfstandige en een fijn huis in Utrecht, maar die nieuwe liefde komt maar niet. De naderende ‘houdbaarheidsdatum’ van haar eierstokken deed Lilian een belangrijk besluit nemen: ze gaat er in haar eentje voor. “Ik kan niet in mijn eentje verliefd worden, daar zijn twee mensen voor nodig. Maar ik kan wel in mijn eentje een kindje krijgen.” Door het spannende avontuur met de lezeressen van Flair te delen, hoopt Lilian iets te kunnen betekenen voor andere vrouwen die in hetzelfde schuitje zitten.

Lees ook
Flair TV: Lilian hoopt vurig op eerste inseminatie: ‘Binnen tien minuten stond ik weer buiten’

Naast Flair TV ook Flair Voice

Zoals je weet hebben we onlangs Flair TV gelanceerd, maar wist je ook dat je sinds kort Flair kunt praten? Voor je dagelijkse horoscoop of huishoudtips klop je nu heel handig via Google Assistent of Google Home bij ons aan. Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon of een smart speaker. Hoe dat werkt? Het is heel simpel, in drie stappen praat jij in een handomdraai met Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Sanne Bakker

Shoppen is altijd een goed idee