Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair TV > Flair TV: start je dag energiek met deze Feel Good Flow yogavideo van Crissy

Flair TV: start je dag energiek met deze Feel Good Flow yogavideo van Crissy

Op Flair TV verschijnt iedere week een nieuwe yogales van journaliste én yogateacher Crissy Mulder. Misschien ken je haar al wel van één van haar artikelen, yogalessen of platform: Retourtje Happiness. In iedere aflevering deelt Crissy, vanuit haar woonkamer in Amsterdam, een practice met jou. Deze week: feel good flow.

Feel Good Flow yogavideo

Nu het ’s avonds vroeg donker wordt en het vaak nog schemert wanneer je uit bed stapt, kan het best een opgave zijn om goed wakker te worden. Een kop koffie kan daarbij natuurlijk helpen, maar wat dacht je van een lesje yoga op de vroege morgen? Nu kun je dat momenteel natuurlijk niet buiten de deur doen, maar dat hoéft ook helemaal niet. Crissy van Retourtje Happiness heeft een nieuwe les voor je in petto, waarmee je de ochtend energiek begint. Geen tijd of zin om ’s morgens al je yogamatje uit te rollen? Oók na een drukke (werk)dag is de Feel Good Flow yogales van Crissy een aanrader, om alle stress van je af te schudden en een ontspannen avond tegemoet te gaan. Namasté!

Bekijk ook
Flair TV: Heerlijk ontspannen gaan slapen? Doe mee met deze gratis online ‘Sleep Well yogales’

Naast Flair TV ook Flair Voice

Zoals je weet hebben we onlangs Flair TV gelanceerd, maar wist je ook dat je sinds kort Flair kunt praten? Voor je dagelijkse horoscoop of huishoudtips klop je nu heel handig via Google Assistent of Google Home bij ons aan. Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon of een smart speaker. Hoe dat werkt? Het is heel simpel, in drie stappen praat jij in een handomdraai met Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)

Beeld: Sanne Bakker

Shoppen is altijd een goed idee