Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair TV > Flair TV: Kirsten gaat shoppen voor de feestdagen met Flair’s budgetblogger Jeltje

Flair TV: Kirsten gaat shoppen voor de feestdagen met Flair’s budgetblogger Jeltje

Op Flair TV verschijnt vanaf nu iedere zondag een nieuwe vlog van niemand minder dan Kirsten Schilder. In iedere aflevering is te zien hoe de Monnickendamse een uitdaging aangaat die buiten haar comfortzone valt. Vanaf vandaag staat er weer een nieuwe vlog van de brunette voor je klaar, waarin te zien is hoe ze gaat budgetshoppen met mede Flair-blogger Jeltje van der Pol.

Budgetshoppen met Kirsten en Jeltje

Als je Flaironline.nl op de voet volgt, dan ken je Jeltje ongetwijfeld van al haar budgetblogs waarin ze haar meest stijlvolle maar ook goedkope fashion finds deelt. Samen met Kirsten is ze op pad geweest om budgetvriendelijk te winkelen voor de feestdagen. Voor Flair TV neemt de brunette je mee tijdens deze gezellige middag en showen de twee wat ze allemaal op de kop getikt hebben. En dat voor een prikkie! Kijk (en shop) je mee?

‘Kirsten uit haar comfortzone’

In Kirsten uit haar comfortzone gaat Kirsten op een persoonlijke ontdekkingstocht. Zo gaat ze onder andere salsadansen, leert ze koken (want dat kan ze niet) en neemt ze gitaarles. Kirsten: “Als kind leer je elke dag nieuwe dingen en als volwassene, zeker als je negen jaar lang fulltime moeder bent, neemt dit op een of andere raadselachtige manier af. Het ondernemen van iets nieuws is niet alleen leuk, maar je moet je ook ontvankelijk opstellen en fouten durven maken. In m’n nieuwe vlog test ik nieuwe bezigheden. Ik heb er zin in om mijn ervaringen te gaan delen en misschien brengen ik kijkers wel op het idee om nieuwe hobby’s of andere avonturen aan te gaan.”

Bekijk ook
Flair TV: Lilian’s vriendin is razend nieuwsgierig: ‘Wat kost dat nou, drie rietjes met sperma?’

Naast Flair TV ook Flair Voice

Zoals je weet hebben we onlangs Flair TV gelanceerd, maar wist je ook dat je sinds kort Flair kunt praten? Voor je dagelijkse horoscoop of huishoudtips klop je nu heel handig via Google Assistent of Google Home bij ons aan. Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon of een smart speaker. Hoe dat werkt? Het is heel simpel, in drie stappen praat jij in een handomdraai met Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Sanne Bakker