Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair TV > Flair TV: Barbecuen een mannending? Kirsten Schilder scoort de ultieme grilltips van déze bekende BBQ-koning

Flair TV: Barbecuen een mannending? Kirsten Schilder scoort de ultieme grilltips van déze bekende BBQ-koning

Op Flair TV verschijnt iedere twee weken een nieuwe vlog van niemand minder dan Kirsten Schilder. In iedere aflevering is te zien hoe de Monnickendamse een uitdaging aangaat die buiten haar comfortzone valt. Vanaf vandaag is de zesde vlog van de brunette te zien, waarin ze van een professional leert barbecuen. 

Barbecuen met Kirsten Schilder

In de zesde aflevering van Kirsten uit haar comfortzone op Flair TV is te zien hoe Kirsten Schilder les krijgt op het gebied van barbecuen. Van niemand minder dan Niels Runderkamp, bekend van het RTL-programma BBQ Battle, leert ze de kneepjes van het vak. Want toegegeven, een stukje vlees of vis van de grill serveren is niét het sterkste punt van de brunette. “Het is of verbrand of de binnenkant is nog rauw”, biecht ze op. Kirsten krijgt daarom de beste tips (die óók voor ons handig zijn!) en leert verrassende gerechten maken, waaronder sushi.

‘Kirsten uit haar comfortzone’

In Kirsten uit haar comfortzone gaat Kirsten op een persoonlijke ontdekkingstocht. Zo gaat ze onder andere salsadansen, leert ze koken (want dat kan ze niet) en neemt ze gitaarles. Kirsten: “Als kind leer je elke dag nieuwe dingen en als volwassene, zeker als je negen jaar lang fulltime moeder bent, neemt dit op een of andere raadselachtige manier af. Het ondernemen van iets nieuws is niet alleen leuk, maar je moet je ook ontvankelijk opstellen en fouten durven maken. In m’n nieuwe vlog test ik nieuwe bezigheden. Ik heb er zin in om mijn ervaringen te gaan delen en misschien brengen ik kijkers wel op het idee om nieuwe hobby’s of andere avonturen aan te gaan.”

Bekijk ook
Flair TV: Nick en Kirsten Schilder herbeleven bruiloft op trouwlocatie Ibiza

Naast Flair TV ook Flair Voice

Zoals je weet hebben we onlangs Flair TV gelanceerd, maar wist je ook dat je sinds kort Flair kunt praten? Voor je dagelijkse horoscoop of huishoudtips klop je nu heel handig via Google Assistent of Google Home bij ons aan. Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon of een smart speaker. Hoe dat werkt? Het is heel simpel, in drie stappen praat jij in een handomdraai met Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.