Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair TV > Flair TV: Kirsten en Nick Schilder genieten van bijzonder én onvergetelijk uitje met heel het gezin

Flair TV: Kirsten en Nick Schilder genieten van bijzonder én onvergetelijk uitje met heel het gezin

Op Flair TV verschijnt iedere zondag een nieuwe vlog van niemand minder dan Kirsten Schilder. In iedere aflevering is te zien hoe de Monnickendamse een uitdaging aangaat die buiten haar comfortzone valt. Vanaf vandaag staat er weer een nieuwe vlog van de brunette voor je klaar, waarin te zien is hoe ze een onvergetelijke middag beleeft met heel het gezin.

Wintertour met heel het gezin

Tijdens de feestelijke decembermaand hebben Kirsten en Nick Schilder een bijzonder uitje gedaan met de kinderen. Het gezin heeft een wintertour gedaan met twee toffe oldtimers, waarmee ze lekker rond hebben mogen rijden. Voor onderweg kreeg het stel een goedgevulde picknickmand mee en tijdens een stop werden er een paar prachtige foto’s gemaakt. Ook nemen Kirsten en Nick je in de video mee tijdens een wandeling op de Dijk in Volendam, waar ze hun dochter Jackie laten zien waar de zanger jaren geleden op zijn knieën is gegaan voor zijn grote liefde.

‘Kirsten uit haar comfortzone’

In Kirsten uit haar comfortzone gaat Kirsten op een persoonlijke ontdekkingstocht. Zo gaat ze onder andere salsadansen, leert ze koken (want dat kan ze niet) en neemt ze gitaarles. Kirsten: “Als kind leer je elke dag nieuwe dingen en als volwassene, zeker als je negen jaar lang fulltime moeder bent, neemt dit op een of andere raadselachtige manier af. Het ondernemen van iets nieuws is niet alleen leuk, maar je moet je ook ontvankelijk opstellen en fouten durven maken. In m’n nieuwe vlog test ik nieuwe bezigheden. Ik heb er zin in om mijn ervaringen te gaan delen en misschien brengen ik kijkers wel op het idee om nieuwe hobby’s of andere avonturen aan te gaan.”

Bekijk ook
Flair TV: Kirsten en Nick Schilder schitteren samen tijdens kerstshoot voor Flair

Naast Flair TV ook Flair Voice

Zoals je weet hebben we onlangs Flair TV gelanceerd, maar wist je ook dat je sinds kort Flair kunt praten? Voor je dagelijkse horoscoop of huishoudtips klop je nu heel handig via Google Assistent of Google Home bij ons aan. Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon of een smart speaker. Hoe dat werkt? Het is heel simpel, in drie stappen praat jij in een handomdraai met Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kirsten Schilder (@kirsten_schilder)

Beeld: Sanne Bakker