Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair TV > Flair TV: Kirsten en Nick genieten van een heerlijk, coronaproof uitje (inspiratie!) met de kids

Flair TV: Kirsten en Nick genieten van een heerlijk, coronaproof uitje (inspiratie!) met de kids

Op Flair TV verschijnt iedere zondag een nieuwe vlog van niemand minder dan Kirsten Schilder. In iedere aflevering is te zien hoe de Monnickendamse een uitdaging aangaat die buiten haar comfortzone valt. Vanaf vandaag staat er weer een nieuwe vlog van de brunette voor je klaar, waarin te zien is hoe ze samen met haar kinderen een dagje naar Schoorl is geweest.

Uitwaaien in Schoorl

Zijn jouw kinderen niet van de bank te krijgen en zitten ze wel erg vaak aan het scherm van hun iPad gekluisterd? Ook in huize Schilder was dit het geval, en daarom besloten Kirsten en Nick een dagje uit te waaien in Schoorl. De kinderen vermaken zich kostelijk op Het Klimduin, waarna het gezin geniet van iets lekkers. Ze staan alleen voor een duivels dilemma: wordt het een ijsje of tóch warme chocolademelk? Kijk mee!

‘Kirsten uit haar comfortzone’

In Kirsten uit haar comfortzone gaat Kirsten op een persoonlijke ontdekkingstocht. Zo gaat ze onder andere salsadansen, leert ze koken (want dat kan ze niet) en neemt ze gitaarles. Kirsten: “Als kind leer je elke dag nieuwe dingen en als volwassene, zeker als je negen jaar lang fulltime moeder bent, neemt dit op een of andere raadselachtige manier af. Het ondernemen van iets nieuws is niet alleen leuk, maar je moet je ook ontvankelijk opstellen en fouten durven maken. In m’n nieuwe vlog test ik nieuwe bezigheden. Ik heb er zin in om mijn ervaringen te gaan delen en misschien brengen ik kijkers wel op het idee om nieuwe hobby’s of andere avonturen aan te gaan.”

Bekijk ook
Flair TV: Kirsten en Nick Schilder schitteren samen tijdens kerstshoot voor Flair

Naast Flair TV ook Flair Voice

Zoals je weet hebben we onlangs Flair TV gelanceerd, maar wist je ook dat je sinds kort Flair kunt praten? Voor je dagelijkse horoscoop of huishoudtips klop je nu heel handig via Google Assistent of Google Home bij ons aan. Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon of een smart speaker. Hoe dat werkt? Het is heel simpel, in drie stappen praat jij in een handomdraai met Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Sanne Bakker