Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair TV > Flair TV: Nick en Kirsten Schilder herbeleven bruiloft op trouwlocatie Ibiza

Flair TV: Nick en Kirsten Schilder herbeleven bruiloft op trouwlocatie Ibiza

Op Flair TV verschijnt iedere twee weken een nieuwe vlog van niemand minder dan Kirsten Schilder. In iedere aflevering is te zien hoe de Monnickendamse een uitdaging aangaat die buiten haar comfortzone valt. Vanaf vandaag is de vijfde vlog van de brunette te zien, waarin ze samen met Nick en de kinderen naar Ibiza gaat en herinneringen van hun bruiloft – die in 2016 plaatsvond – ophaalt.

Nick en Kirsten Schilder op Ibiza

In de vijfde aflevering van Kirsten uit haar comfortzone op Flair TV is te zien hoe Kirsten Schilder haar koffers pakt samen met haar man Nick. De twee gaan samen met de kinderen én de ouders van de brunette naar Ibiza, het eiland waar de Flair-vlogger en haar man elkaar in 2016 het jawoord hebben gegeven. Om deze intieme beelden te delen én om in deze periode op vakantie te gaan valt ver buiten de comfortzone van Kirsten, maar eenmaal aangekomen op de bestemming beleeft het gezin een onvergetelijke tijd.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

‘Kirsten uit haar comfortzone’

In Kirsten uit haar comfortzone gaat Kirsten op een persoonlijke ontdekkingstocht. Zo gaat ze onder andere salsadansen, leert ze koken (want dat kan ze niet) en neemt ze gitaarles. Kirsten: “Als kind leer je elke dag nieuwe dingen en als volwassene, zeker als je negen jaar lang fulltime moeder bent, neemt dit op een of andere raadselachtige manier af. Het ondernemen van iets nieuws is niet alleen leuk, maar je moet je ook ontvankelijk opstellen en fouten durven maken. In m’n nieuwe vlog test ik nieuwe bezigheden. Ik heb er zin in om mijn ervaringen te gaan delen en misschien brengen ik kijkers wel op het idee om nieuwe hobby’s of andere avonturen aan te gaan.”

Lees ook
Kirsten Schilder: ‘Nick en ik zijn aan het eind van elke dag gesloopt’

Naast Flair TV ook Flair Voice

Zoals je weet hebben we onlangs Flair TV gelanceerd, maar wist je ook dat je sinds kort Flair kunt praten? Voor je dagelijkse horoscoop of huishoudtips klop je nu heel handig via Google Assistent of Google Home bij ons aan. Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon of een smart speaker. Hoe dat werkt? Het is heel simpel, in drie stappen praat jij in een handomdraai met Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.