Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair TV > Flair TV: Kirsten Schilder bakt een pepernoten-cheesecake én speelt Sint-spel met haar kids

Flair TV: Kirsten Schilder bakt een pepernoten-cheesecake én speelt Sint-spel met haar kids

Op Flair TV verschijnt vanaf nu iedere zondag een nieuwe vlog van niemand minder dan Kirsten Schilder. In iedere aflevering is te zien hoe de Monnickendamse een uitdaging aangaat die buiten haar comfortzone valt. Vanaf vandaag staat er weer een nieuwe vlog van de brunette voor je klaar, waarin te zien is hoe ze alvast in de sinterklaassfeer komt met haar kids.

Sinterklaas in huize Schilder

De gezellige decembermaand is in aantocht en dat betekent dat Sinterklaas bíjna weer in het land is. Om alvast in de stemming te komen, duikt Kirsten de keuken in met haar dochter Nikki. Samen maken ze een overheerlijke pepernoten-cheesecake, die ze versieren met de lekkerste en mooiste toppings. Ook speelt de brunette haar Pepernotenspel met haar kinderen, die ze voor dit jaar prachtig heeft uitgewerkt. Wil jij deze ook downloaden om thuis te spelen? Dat kan! Je vindt Kirsten’s Pepernotenspel hier.

‘Kirsten uit haar comfortzone’

In Kirsten uit haar comfortzone gaat Kirsten op een persoonlijke ontdekkingstocht. Zo gaat ze onder andere salsadansen, leert ze koken (want dat kan ze niet) en neemt ze gitaarles. Kirsten: “Als kind leer je elke dag nieuwe dingen en als volwassene, zeker als je negen jaar lang fulltime moeder bent, neemt dit op een of andere raadselachtige manier af. Het ondernemen van iets nieuws is niet alleen leuk, maar je moet je ook ontvankelijk opstellen en fouten durven maken. In m’n nieuwe vlog test ik nieuwe bezigheden. Ik heb er zin in om mijn ervaringen te gaan delen en misschien brengen ik kijkers wel op het idee om nieuwe hobby’s of andere avonturen aan te gaan.”

Bekijk ook
Flair TV: Kirsten Schilder en haar gezin vieren de 37ste verjaardag van Nick

Naast Flair TV ook Flair Voice

Zoals je weet hebben we onlangs Flair TV gelanceerd, maar wist je ook dat je sinds kort Flair kunt praten? Voor je dagelijkse horoscoop of huishoudtips klop je nu heel handig via Google Assistent of Google Home bij ons aan. Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon of een smart speaker. Hoe dat werkt? Het is heel simpel, in drie stappen praat jij in een handomdraai met Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.