Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair TV > Flair TV: Kirsten tovert bijzondere gourmetgerechtjes op tafel met tv-kok London Loy

Flair TV: Kirsten tovert bijzondere gourmetgerechtjes op tafel met tv-kok London Loy

Op Flair TV verschijnt vanaf nu iedere zondag een nieuwe vlog van niemand minder dan Kirsten Schilder. In iedere aflevering is te zien hoe de Monnickendamse een uitdaging aangaat die buiten haar comfortzone valt. Vanaf vandaag staat er weer een nieuwe vlog van de brunette voor je klaar, waarin te zien is hoe ze samen met tv-kok London Loy de meest originele gourmetgerechtjes klaarmaakt.

Kirsten duikt de keuken in met London Loy

De één staat de hele dag in de keuken om de lekkerste stoofpeertjes en een malse kalkoenrollade op tafel te toveren voor kerst, maar wist je dat maar liefst tachtig procent van de Nederlanders aan het gourmetten slaat met de feestdagen? “Wij zijn daar zeker geen uitzondering op”, verklapt Kirsten. Samen met London Loy duikt de Flair-columniste de keuken in om voorbereidingen te treffen voor een nét wat origineler gourmetfeestje, en daar kun jij ook weer wat opsteken. Zo haal je álles uit die decemberdagen, ook al zien ze er dit jaar anders uit dan normaal.

‘Kirsten uit haar comfortzone’

In Kirsten uit haar comfortzone gaat Kirsten op een persoonlijke ontdekkingstocht. Zo gaat ze onder andere salsadansen, leert ze koken (want dat kan ze niet) en neemt ze gitaarles. Kirsten: “Als kind leer je elke dag nieuwe dingen en als volwassene, zeker als je negen jaar lang fulltime moeder bent, neemt dit op een of andere raadselachtige manier af. Het ondernemen van iets nieuws is niet alleen leuk, maar je moet je ook ontvankelijk opstellen en fouten durven maken. In m’n nieuwe vlog test ik nieuwe bezigheden. Ik heb er zin in om mijn ervaringen te gaan delen en misschien brengen ik kijkers wel op het idee om nieuwe hobby’s of andere avonturen aan te gaan.”

Bekijk ook
Flair TV: Lilian hoopt vurig op eerste inseminatie: ‘Binnen tien minuten stond ik weer buiten’

Naast Flair TV ook Flair Voice

Zoals je weet hebben we onlangs Flair TV gelanceerd, maar wist je ook dat je sinds kort Flair kunt praten? Voor je dagelijkse horoscoop of huishoudtips klop je nu heel handig via Google Assistent of Google Home bij ons aan. Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon of een smart speaker. Hoe dat werkt? Het is heel simpel, in drie stappen praat jij in een handomdraai met Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Sanne Bakker

Shoppen is altijd een goed idee