Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair TV > Flair TV: niet-muzikale Kirsten Schilder krijgt gitaarles van niemand minder dan Jaap Kwakman

Flair TV: niet-muzikale Kirsten Schilder krijgt gitaarles van niemand minder dan Jaap Kwakman

Op Flair TV verschijnt iedere twee weken een nieuwe vlog van niemand minder dan Kirsten Schilder. In iedere aflevering is te zien hoe de Monnickendamse een uitdaging aangaat die buiten haar comfortzone valt. Vanaf vandaag is de zevende vlog van de brunette te zien, waarin ze gitaarles krijgt van niemand minder dan Jaap Kwakman, bekend als een van de leden van de 3JS.

Kirsten Schilder leert gitaarspelen

In alweer de zevende aflevering van Kirsten uit haar comfortzone gaat de Monnickendamse weer een nieuwe uitdaging aan. Hoewel haar man Nick natuurlijk ontzettend muzikaal is, geeft de brunette toe eigenlijk niet zo veel te kunnen met instrumenten. Noten lezen kan ze niet en het enige dat ze ooit heeft gedaan, is een blokfluit bespelen. En dat alleen omdat ze dat moest doen tijdens haar opleiding als docent. Toch weerhoudt het haar er niet van om een gitaarles in te plannen, die ze krijgt van niemand minder dan Jaap Kwakman. Leuk detail: Nick kreeg back in the days óók zijn eerste gitaarles van de 3JS-muzikant.

‘Kirsten uit haar comfortzone’

In Kirsten uit haar comfortzone gaat Kirsten op een persoonlijke ontdekkingstocht. Zo gaat ze onder andere salsadansen, leert ze koken (want dat kan ze niet) en neemt ze gitaarles. Kirsten: “Als kind leer je elke dag nieuwe dingen en als volwassene, zeker als je negen jaar lang fulltime moeder bent, neemt dit op een of andere raadselachtige manier af. Het ondernemen van iets nieuws is niet alleen leuk, maar je moet je ook ontvankelijk opstellen en fouten durven maken. In m’n nieuwe vlog test ik nieuwe bezigheden. Ik heb er zin in om mijn ervaringen te gaan delen en misschien brengen ik kijkers wel op het idee om nieuwe hobby’s of andere avonturen aan te gaan.”

Bekijk ook
Flair TV: met deze budgetvriendelijke DIY tover je je sandalen om tot ware eyecatchers

Naast Flair TV ook Flair Voice

Zoals je weet hebben we onlangs Flair TV gelanceerd, maar wist je ook dat je sinds kort Flair kunt praten? Voor je dagelijkse horoscoop of huishoudtips klop je nu heel handig via Google Assistent of Google Home bij ons aan. Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon of een smart speaker. Hoe dat werkt? Het is heel simpel, in drie stappen praat jij in een handomdraai met Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Shoppen is altijd een goed idee