Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair TV > Flair TV: Kirsten Schilder waagt zich aan cursus vlechten (en met déze tips word jij ook een pro)

Flair TV: Kirsten Schilder waagt zich aan cursus vlechten (en met déze tips word jij ook een pro)

Op Flair TV verschijnt iedere twee weken een nieuwe vlog van niemand minder dan Kirsten Schilder. In iedere aflevering is te zien hoe de Monnickendamse een uitdaging aangaat die buiten haar comfortzone valt. Vanaf vandaag is de achtste vlog van de brunette te zien, waarin ze een cursus vlechten krijgt.

Kirsten Schilder leert vlechten

In deze aflevering van Kirsten uit haar comfortzone gaat de Monnickendamse weer een nieuwe uitdaging aan en waagt ze zich aan een cursus vlechten. Het valt haar namelijk op dat Volendamse meisjes met de mooiste creaties in hun haar op school verschijnen, terwijl het haar van haar dochter Nikkie nooit wordt gevlochten. En daar heeft Kirsten een simpele reden voor: ze is er nog niet zo’n ster in. Voor deze vlechtvlog op Flair TV én om haar skills te verbeteren schakelt Schilder de hulp van dorpsgenoot Loraine in, die werkzaam is als advanced stylist bij Rob Peetoom. Van haar leert Kirsten een watervalvlecht, opvlecht – ook wel bekend als de Dutch braid – en een visgraatvlecht maken. En het leuke is dat ook wij van Loraine’s tips en expertise kunnen leren!

‘Kirsten uit haar comfortzone’

In Kirsten uit haar comfortzone gaat Kirsten op een persoonlijke ontdekkingstocht. Zo gaat ze onder andere salsadansen, leert ze koken (want dat kan ze niet) en neemt ze gitaarles. Kirsten: “Als kind leer je elke dag nieuwe dingen en als volwassene, zeker als je negen jaar lang fulltime moeder bent, neemt dit op een of andere raadselachtige manier af. Het ondernemen van iets nieuws is niet alleen leuk, maar je moet je ook ontvankelijk opstellen en fouten durven maken. In m’n nieuwe vlog test ik nieuwe bezigheden. Ik heb er zin in om mijn ervaringen te gaan delen en misschien brengen ik kijkers wel op het idee om nieuwe hobby’s of andere avonturen aan te gaan.”

Bekijk ook
Flair TV: zo maak je in een handomdraai een opvallende spiegel met een rand van raffia

Naast Flair TV ook Flair Voice

Zoals je weet hebben we onlangs Flair TV gelanceerd, maar wist je ook dat je sinds kort Flair kunt praten? Voor je dagelijkse horoscoop of huishoudtips klop je nu heel handig via Google Assistent of Google Home bij ons aan. Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon of een smart speaker. Hoe dat werkt? Het is heel simpel, in drie stappen praat jij in een handomdraai met Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Shoppen is altijd een goed idee