Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair TV > Flair TV: Kirsten en Nick Schilder vieren de herfstvakantie met gezellig én leerzaam gezinsuitje in eigen land

Flair TV: Kirsten en Nick Schilder vieren de herfstvakantie met gezellig én leerzaam gezinsuitje in eigen land

Op Flair TV verschijnt iedere twee weken een nieuwe vlog van niemand minder dan Kirsten Schilder. In iedere aflevering is te zien hoe de Monnickendamse een uitdaging aangaat die buiten haar comfortzone valt. Vanaf vandaag is de negende vlog van de brunette te zien, waarin ze samen met haar man Nick en de kinderen geniet van een gezellig maar ook leerzaam gezinsuitje.

Gezinsuitje Kirsten en Nick Schilder

De herfstvakantie is momenteel in volle gang, en daar genieten ook Kirsten en haar gezin met volle teugen van. In verband met het coronavirus hebben zij en Nick ervoor gekozen om niét de grens over te gaan, maar leuke dingen te doen in eigen land. Voor Flair TV neemt de brunette ons mee tijdens een uitje naar het Museum van de Twintigste Eeuw in Hoorn, waar ze haar kinderen kennis laat maken met de wereld waarin haar ouders en grootouders opgroeiden. Ook kunnen Nick en Kirsten hun kroost laten zien met welk speelgoed zij groot zijn geworden én naar welke televisieprogramma’s zij vroeger keken.

‘Kirsten uit haar comfortzone’

In Kirsten uit haar comfortzone gaat Kirsten op een persoonlijke ontdekkingstocht. Zo gaat ze onder andere salsadansen, leert ze koken (want dat kan ze niet) en neemt ze gitaarles. Kirsten: “Als kind leer je elke dag nieuwe dingen en als volwassene, zeker als je negen jaar lang fulltime moeder bent, neemt dit op een of andere raadselachtige manier af. Het ondernemen van iets nieuws is niet alleen leuk, maar je moet je ook ontvankelijk opstellen en fouten durven maken. In m’n nieuwe vlog test ik nieuwe bezigheden. Ik heb er zin in om mijn ervaringen te gaan delen en misschien brengen ik kijkers wel op het idee om nieuwe hobby’s of andere avonturen aan te gaan.”

Bekijk ook
Flair TV: met dit simpele recept maak je zelf de allerlekkerste eierkoeken

Naast Flair TV ook Flair Voice

Zoals je weet hebben we onlangs Flair TV gelanceerd, maar wist je ook dat je sinds kort Flair kunt praten? Voor je dagelijkse horoscoop of huishoudtips klop je nu heel handig via Google Assistent of Google Home bij ons aan. Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon of een smart speaker. Hoe dat werkt? Het is heel simpel, in drie stappen praat jij in een handomdraai met Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Shoppen is altijd een goed idee