Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair TV > Flair TV: Kirsten en Nick Schilder genieten mét de kids van een weekendje Terschelling

Flair TV: Kirsten en Nick Schilder genieten mét de kids van een weekendje Terschelling

Op Flair TV verschijnt iedere twee weken een nieuwe vlog van niemand minder dan Kirsten Schilder. In iedere aflevering is te zien hoe de Monnickendamse een uitdaging aangaat die buiten haar comfortzone valt. Vanaf vandaag is de tiende vlog van de brunette te zien, waarin ze samen met haar man Nick en de kinderen geniet van hun vrije tijd op Terschelling.

Nick en Kirsten Schilder op Terschelling

Het is alweer tijd voor de tiende aflevering van Kirsten uit haar comfortzone, waarin ze ons meeneemt tijdens een weekendje weg met Nick én de kinderen op Terschelling. Voor de brunette is het de eerste keer dat ze naar het waddeneiland gaat. Het gezin verblijft op een camping, die op loopafstand van de duinen is. Ze wandelen met ezels, picknicken, wadlopen, paardrijden én maken natuurlijk muziek. Kortom, het gezin geniet van een heerlijk weekend weg en wij mogen meegenieten.

‘Kirsten uit haar comfortzone’

In Kirsten uit haar comfortzone gaat Kirsten op een persoonlijke ontdekkingstocht. Zo gaat ze onder andere salsadansen, leert ze koken (want dat kan ze niet) en neemt ze gitaarles. Kirsten: “Als kind leer je elke dag nieuwe dingen en als volwassene, zeker als je negen jaar lang fulltime moeder bent, neemt dit op een of andere raadselachtige manier af. Het ondernemen van iets nieuws is niet alleen leuk, maar je moet je ook ontvankelijk opstellen en fouten durven maken. In m’n nieuwe vlog test ik nieuwe bezigheden. Ik heb er zin in om mijn ervaringen te gaan delen en misschien brengen ik kijkers wel op het idee om nieuwe hobby’s of andere avonturen aan te gaan.”

Bekijk ook
Flair TV: met déze hippe zelfgemaakte placemats is het nét alsof je in een restaurant zit

Naast Flair TV ook Flair Voice

Zoals je weet hebben we onlangs Flair TV gelanceerd, maar wist je ook dat je sinds kort Flair kunt praten? Voor je dagelijkse horoscoop of huishoudtips klop je nu heel handig via Google Assistent of Google Home bij ons aan. Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon of een smart speaker. Hoe dat werkt? Het is heel simpel, in drie stappen praat jij in een handomdraai met Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Shoppen is altijd een goed idee