Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair TV > Flair TV: met deze budgetvriendelijke DIY tover je je sandalen om tot ware eyecatchers

Flair TV: met deze budgetvriendelijke DIY tover je je sandalen om tot ware eyecatchers

Van gezellige vlogs door Kirsten Schilder tot de lekkerste recepten en nu ook DIY’s: op Flair TV vind je sinds kort de leukste video’s. Zo kun je naast het lezen van ons magazine, het volgen van de dagelijkse nieuwtjes op Flaironline.nl, praten met Flair dankzij Flair Voice én het ontvangen van de laatste updates dankzij onze nieuwsbrief nóg een Flair-momentje inplannen. In het bovenstaande filmpje leggen we uit hoe je je ‘saaie’ sandalen kunt omtoveren tot echte (budgetproof!) eyecatchers.

DIY sandalen

In de meest uiteenlopende kleuren, met kraaltjes of andere versiersels: als je op zoek bent naar een nieuw paar sandalen is de keuze reuze. Het enige nadeel is soms dat je best diep in de buidel moet tasten voor de schoenen, en dat terwijl je ze vanwege het weer – welkom in Nederland – niét heel vaak kunt dragen. Ga daarom zelf aan de slag met een paar standaard sandalen en maak daarvan de leukste stappers waar iedereen jaloers op zal zijn. Zo loop jij voortaan op een uniek paar en daar hoef je niet eens veel geld voor neer te tellen.

Slechts een paar benodigdheden

In de video bovenaan dit artikel leggen we je uit hoe je een paar zwarte sandalen kunt omtoveren tot ware eyecatchers. Het enige dat je daarvoor nodig hebt (naast uiteraard de schoenen zelf) zijn een schaar en (een) sjaaltje(s) in een print naar keuze. Een kind kan de was doen!

Lees ook
Flair TV: Barbecuen een mannending? Kirsten Schilder scoort de ultieme grilltips van déze bekende BBQ-koning

Naast Flair TV ook Flair Voice

Zoals je weet hebben we onlangs Flair TV gelanceerd, maar wist je ook dat je sinds kort Flair kunt praten? Voor je dagelijkse horoscoop of huishoudtips klop je nu heel handig via Google Assistent of Google Home bij ons aan. Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon of een smart speaker. Hoe dat werkt? Het is heel simpel, in drie stappen praat jij in een handomdraai met Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Productie & beeld: Sanne Bakker

Shoppen is altijd een goed idee