Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair TV > Flair TV: met déze hippe zelfgemaakte placemats is het nét alsof je in een restaurant zit

Flair TV: met déze hippe zelfgemaakte placemats is het nét alsof je in een restaurant zit

Van gezellige vlogs door Kirsten Schilder tot de lekkerste recepten en nu ook DIY’s: op Flair TV vind je sinds kort de leukste video’s. Zo kun je naast het lezen van ons magazine, het volgen van de dagelijkse nieuwtjes op Flaironline.nl, praten met Flair dankzij Flair Voice én het ontvangen van de laatste updates dankzij onze nieuwsbrief nóg een Flair-momentje inplannen. In het bovenstaande filmpje leggen we uit hoe je van slechts een stuk touw een leuke placemat kunt maken.

Support your locals

Nu de horeca weer tijdelijk de deuren hebben moeten sluiten, moeten we er thuis het beste van maken. Dit kun je bijvoorbeeld doen door je eigen cocktails te shaken of eten te bestellen bij je favoriete restaurant. Op die manier steek je niet alleen die zaak een hart onder de riem, maar bezorg je jezelf ook een leuke avond. Leg jezelf en je partner in de watten en pak dan ook uit met lekkere wijn en een mooi gedekte tafel.

DIY placemat

Dat laatste is pas écht af als je onder de boren een hippe placemat hebt liggen. In verschillende winkels vind je die natuurlijk in allerlei soorten en maten, maar hoe leuk is het om een uniek exemplaar op tafel te kunnen leggen? Van alleen een stuk touw en met behulp van een schaar en een lijmpistool kun je namelijk al je eigen onderzetters maken. In de video bovenaan het artikel leggen we stap voor stap uit hoe je te werk moet gaan. Kind kan de was doen!

Bekijk ook
Flair TV: Kirsten en Nick Schilder vieren de herfstvakantie met gezellig én leerzaam gezinsuitje in eigen land

Naast Flair TV ook Flair Voice

Zoals je weet hebben we onlangs Flair TV gelanceerd, maar wist je dat je ook met Flair kunt praten? Voor je dagelijkse horoscoop of huishoudtips klop je nu heel handig via Google Assistent of Google Home bij ons aan. Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon of een smart speaker. Hoe dat werkt? Het is heel simpel, in drie stappen praat jij in een handomdraai met Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Productie & beeld: Sanne Bakker

Shoppen is altijd een goed idee