Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair TV > Flair TV: Lilian hoopt vurig op eerste inseminatie: ‘Binnen tien minuten stond ik weer buiten’

Flair TV: Lilian hoopt vurig op eerste inseminatie: ‘Binnen tien minuten stond ik weer buiten’

Wat als je een grote kinderwens hebt, maar geen man op het moment dat de tijd begint te dringen? Lilian is 37 en probeert via een zaaddonor zwanger te worden. Speciaal voor Flair houdt ze over dit spannende en bijzonder persoonlijke avontuur een vlog bij, die iedere woensdag verschijnt. In de derde aflevering hoopt Lilian op haar allereerste inseminatie. Gaat het nu dan echt gebeuren?

Prijsverschillen

In vlog nummer drie zien we hoe Lilian haar best doet om zo zen mogelijk te zijn en zo de beste omstandigheden voor een succesvolle inseminatie te creëren. Een ongelukje gooit echter flink roet in het eten. Verder doet ze een ovulatietest en is hoopvol gestemd als ze richting de kliniek vertrekt. Wordt ze voor de eerste keer geïnsemineerd?

Inspiratiebron voor vrouwen

Lilian hoopte altijd halverwege de dertig al moeder te zijn van twee of drie kinderen met een leuke vent aan haar zijde. Maar vijf jaar geleden ging haar relatie uit. Inmiddels heeft ze alles weer helemaal op een rijtje: een gezonde levensstijl, een goede baan als zelfstandige en een fijn huis in Utrecht, maar die nieuwe liefde komt maar niet. De naderende ‘houdbaarheidsdatum’ van haar eierstokken deed Lilian een belangrijk besluit nemen: ze gaat er in haar eentje voor. “Ik kan niet in mijn eentje verliefd worden, daar zijn twee mensen voor nodig. Maar ik kan wel in mijn eentje een kindje krijgen.” Door het spannende avontuur met de lezeressen van Flair te delen, hoopt Lilian iets te kunnen betekenen voor andere vrouwen die in hetzelfde schuitje zitten.

Lees ook
Flair TV: Flair’s nieuwste vlogger Lilian (37) wil alleenstaand moeder worden en deelt wekelijks haar avontuur met jou

Naast Flair TV ook Flair Voice

Zoals je weet hebben we onlangs Flair TV gelanceerd, maar wist je ook dat je sinds kort Flair kunt praten? Voor je dagelijkse horoscoop of huishoudtips klop je nu heel handig via Google Assistent of Google Home bij ons aan. Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon of een smart speaker. Hoe dat werkt? Het is heel simpel, in drie stappen praat jij in een handomdraai met Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Sanne Bakker

Shoppen is altijd een goed idee