Je bent hier: Home > > Fit & Gezond Challenge: doe jij mee met Flair?

Fit & Gezond Challenge: doe jij mee met Flair?

Fit & Gezond Challenge: doe jij mee met Flair?

Wil je van de extra decemberkilo’s af, heb je het voornemen gezonder in het leven te staan of wil je je weer fitter voelen? Doe dan mee met de ‘Fit & Gezond Flair Challenge’, in het blad én online. We helpen je om je overtollige kilo’s kwijt te raken en om een gezonde levensstijl op te bouwen, zodat je goed in je vel zit en je je fitter voelt. Ga voor een happy en healthy lifestyle!

Doe mee met de ‘Fit & Gezond Flair Challenge’

Dat doe je niet alleen! We hebben een vat experts opengetrokken die jou gaan helpen komende maand. Expert in eetgedragsverandering Mieke Kosters geeft wekelijks een opdracht, sportcoach Jeroen Krak helpt je met handige sportoefeningen die je thuis makkelijk kan volgen en voedingsdeskundige Ralph Moorman geeft je handige voedingstips!

Mis niets van de ‘Fit & Gezond Flair Challenge’ door vandaag nog lid te worden van onze speciale Facebook groep.

We trappen af!

Een goed begin is het halve werk. Dus we starten met de Fit & Gezond Flair Challenge vanaf 20 januari. Met elkaar gaan we de strijd aan komende 4 weken met als doel gezonder en lekkerder in ons vel zitten met de Fit & Gezond Flair Challenge.

In week 1 trappen we af met de eerste opdracht van expert in eetgedragsverandering Mieke Kosters, krijgen we sportopdrachten van sportcoach Jeroen Krak en geeft voedingsdeskundige Ralph Moorman ons tips!

De Fit & Gezond Flair Challenge kalender

Wil je enthousiast meedoen met onze challenge? Wij hebben de kalender ook digitaal voor je beschikbaar. Druk hier je kalender af om 4 weken mee te volgen. Hang hem op aan de koelkast, boven je bed of in de spiegel in de badkamer als een dagelijkse reminder.

Join de Facebook groep ‘Afslanken met Flair’

Ook op social media gaan we los met de challenge. Sluit je net als de andere ruim 7.000 leden aan bij de Facebook-groep ‘Afslanken met Flair’ en ontvang dagelijks van  je medestrijders recepten, tips om het vol te houden en andere handigs tips en tricks. Samen is altijd leuker dan alleen!

Maandag

Sportoefeningen van Jeroen Krak. Jeroen legt in de volgende video’s van zijn online platform RYB de oefeningen stuk voor stuk uit. Het enige dat jij hoeft te doen is vanuit je woonkamer of de sportschool is joggingsbroek aan te trekken en meedoen.

Toe touches

via RYB.nl

Knieheffen

via RYB.nl

Hakken billen

via RYB.nl

Jumping jacks

via RYB.nl

Opdracht van Mieke

Mieke staat vandaag voor je klaar met de eerste opdracht. Wat is jouw doel? En wat wil jij bereiken?

Dinsdag

Sportoefeningen van Jeroen Krak

Nieuwe oefeningen van Jeroen, via zijn online platform RYB, die hij voor je uitlegt

Hip thruster

via RYB.nl

Cobra (Superman)

via RYB.nl

Hoe motiveer je jezelf om te sporten?

Jeroen Krak van online platform RYB helpt mensen aan een healthy lifestyle die past bij hun eigen wensen en doelen. Hoe ontwikkel ik zelfdiscipline op het gebied van sport? Lees het hier.

Woensdag

Sportoefeningen van Jeroen Krak

Jeroen heeft via zijn online platform RYB weer nieuwe oefeningen voor ons in petto.

Walk outs

via RYB

Knee push-up

via RYB

Tip van Ralph

Hoe belangrijk is het ontbijt? Ralph legt je hier alle feitjes uit over de eerste maaltijd van de dag.

Donderdag

Heb je een vraag aan expert in eetgedragsverandering Mieke Kosters? Stel je vraag via onze Facebook-groep ‘Afslanken met Flair’.

Vrijdag

Daar zijn ze weer: nieuwe sportoefeningen van Jeroen krak via RYB.

Squats

via RYB

Lunges (links en rechts)

via RYB

Tip van Mieke

Wil je een slanker lijf? In dit artikel vertelt Mieke je hoe je de valkuilen omzeilt.

Tip van Ralph

Valt er in de supermarkt ook altijd van alles in je mandje? Dat kan vast beter. Ralph geeft tips hoe je verstandig boodschappen doet. Lees het hier.

Zaterdag

Zaterdag = Challenge Day. Vandaag op het menu? 50 burpees! Jeroen Krak van RYB legt uit hoe je deze oefening doet

50 Burpees

via RYB

Recept van Mieke: Taco’s

Op zondag hebben we tijd om eens lekker te kokkerellen. Van dit recept wordt iedereen vast blij: taco’s! Hier lees je het recept.

Zondag

In week 2 gaan we door we met een nieuwe opdracht van Mieke Kosters (en een lekker gezond recept!), we gaan weer lekker zweten met Jeroen Krak en Rslph Moorman geeft ons weer handige tips!

We zijn op de helft! In week 3 geven we nog niet af en gaan we gestaag door met onze nieuwe gezonde gewoontes. Mieke Kosters geeft ons weer een weekopdracht, ook Jeroen Krak zet ons flink aan het werk en Raslph Moorman heeft weer nuttige tips klaar.

Het er bijna op. De laatste loodjes wegen het zwaarst, dus zet nog even door! Mieke Kosters gaat je helpen met de laatste weekopdracht, krijgen we de laatste sportopdrachten van Jeroen Krak en Ralph Moorman sleurt je nog even mee en geeft je motiverende tips!

De Fit en Gezond Challenge