Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > Nu de wintersport misschien niet door gaat kun je gelukkig wel met korting skiën bij SnowWorld

Nu de wintersport misschien niet door gaat kun je gelukkig wel met korting skiën bij SnowWorld

Flair & Partner
Nu de wintersport misschien niet door gaat kun je gelukkig wel met korting skiën bij SnowWorld
Flair & SnowWorld

Après-skiën wordt hem niet dit jaar en het is maar de vraag of die wintersport überhaupt kan doorgaan. Als fervent wintersporter is dat even slikken. Gelukkig kun je in eigen land toch nog sporen maken in de sneeuw. Met korting!

Het uitzicht is misschien niet helemaal wat je gewend bent maar bij SnowWorld kun je wel heerlijk een dagje skiën of boarden. En met vestigingen in Amsterdam, Landgraaf, Neuss (Duitsland), Rucphen, Terneuzen en Zoetermeer ben je er een stuk sneller dan op je wintersportbestemming.

€ 10 korting op je skipas

Als lezeres van Flair krijg je dit seizoen € 10 korting op een skipas van 2 uur. In plaats van € 34,50 betaal je slechts € 24,50 voor twee uur lang skiën of snowboarden. Je bespaart 30%! Deze actie loopt nog t/m 11 oktober dus bestel snel je tickets.

Toch nog dat wintersportgevoel

Alle locaties hebben een piste voor beginners en gevorderden, zodat ieder op zijn eigen niveau de sneeuw kan trotseren. Beleef toch nog dat wintersportgevoel met jouw gezin bij SnowWorld in Nederland of Duitsland.

Ga naar flaironline.nl/snowworld en boek je tickets

Shoppen is altijd een goed idee