Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > Zo bouw je samen de spanning op deze herfst

Zo bouw je samen de spanning op deze herfst

Flair & Partner
Zo bouw je samen de spanning op deze herfst
Flair & EasyToys

Nu het herfst is, ben je weer meer binnen en is de bank favoriet. En eens, er valt nog heel veel te kijken op Netflix, maar je kunt er ook voor kiezen op een spannender manier je avonden door te brengen.

EasyToys maakt dat heel makkelijk, met de meest opwindende adventskalender ooit. Deze heeft niets te maken met de kalender die je misschien nog kent uit je jeugd. Het is een chique box met maar liefst 24 sexy en spannende cadeaus waar je het zelfs tijdens de koudste dagen nog heet van krijgt. De 2020-editie is luxer en spannender dan ooit. En wachten tot 1 december hoeft niet van EasyToys. Je mag beginnen met openen op het moment dat jullie daar klaar voor zijn en het tijd is voor wat extra spanning.

EasyToys adventskalender

De erotische adventskalender van EasyToys vol spannende verrassingen heeft een winkelwaarde van € 450,-. Jij betaalt slechts € 119,-. En daar krijg je heel veel voor terug. Zo vindt je in de box maar liefst acht verschillende sextoys, vijf funtoys, zes verzorgende producten en vijf soft BSDM-speeltjes. We noemen er een paar:

  • Handboeien voor benen en handen waarmee je je lief vastketent en de controle overneemt.
  • Een massagekaars met de geur van sandelhout en jasmijn.
  • Een oplaadbare wandvibrator waarmee je jouw intieme zones of die van je partner masseert. Of masseer je hele lichaam met krachtige vibraties.

Jawel, dit is de ultieme experimenteerkalender. De box is geschikt voor vrouwen, mannen en koppels dus het is aan jou of  je samen of solo wilt genieten.

Open over seks

EasyToys is de grootste Nederlandse webshop in seksspeeltjes. Op hun website vind je nog veel meer inspiratie en speeltjes voor wat extra spanning in je seksleven. EasyToys helpt je graag om seks bespreekbaar te maken. Ze willen af van het taboe op seks en ervoor zorgen dat iedereen open over zijn seksleven kan praten. Want alleen dan kan jij het beste uit je seksleven halen.

Shoppen is altijd een goed idee