Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > Dit is de periode om op seksuele ontdekkingstocht te gaan

Dit is de periode om op seksuele ontdekkingstocht te gaan

Flair & Partner
Dit is de periode om op seksuele ontdekkingstocht te gaan
Flair & EasyToys

Als binnenkort de klok een uur teruggaat, zit je zo weer in die knusse-avonden-thuis-modus. Lekker tegen je lief aankruipen op de bank of juist heerlijk alleen onder een dekentje. Mooie avonden om op seksuele ontdekkingstocht te gaan.

In de zomer is er meer bloot maar in de herfst en winter ben je meer thuis, met de gordijnen dicht. En dus is juist dit de periode om seksueel op onderzoek uit te gaan. Samen of alleen.

Bouw de spanning op met een adventskalender

Je hebt gewone adventskalenders en je hebt spannende en luxe varianten. Bij EasyToys ontwikkelen ze die laatste. En dit jaar is hij luxer en spannender dan ooit, met maar liefst 24 sexy en spannende cadeaus waar je het zelfs tijdens de koudste dagen nog heet van krijgt. En het mooie is, voor deze adventskalender hoef je echt niet te wachten tot het 1 december is. Je opent hem wanneer jij er klaar voor bent of zin in hebt.

EasyToys adventskalender

De erotische adventskalender van EasyToys vol spannende verrassingen heeft een winkelwaarde van € 450,-. Jij betaalt slechts € 119,-. En daar krijg je heel veel plezier voor terug. Zo vindt je in de box maar liefst 8 verschillende sextoys en daarnaast ook nog eens vijf funtoys zoals prikkelende kaartspelletjes. De ultieme experimenteerkalender. De box is geschikt voor vrouwen, mannen en koppels dus het is aan jou of  je samen of solo wilt genieten.

Ga in gesprek over je verlangens

Als je al een tijd samen bent, doe je dat misschien niet meer zo snel. Maar hoe leuk is het om weer eens bij elkaar te peilen wat je op seksueel vlak nog eens zou willen proberen. Of naar welke sextoy je nieuwsgierig bent. Er komen alsmaar nieuwe toys bij dus het kan geen kwaad het assortiment anno-nu weer eens onder de loep te nemen. Dit geldt natuurlijk ook, of helemaal, als je single bent.

Zet samen een spannend filmpje op

Ja, we hebben het hier over een erotisch getinte film. Dat hoeft niet meteen keiharde porno te zijn maar wel een film waarin op zijn minst een goede seksuele spanning heerst of gevreeën wordt. Hoe je het ook went of keert, dit doet toch wat met je als je samen op de bank zit.

Open over seks

EasyToys is de grootste Nederlandse webshop in seksspeeltjes. Op hun website vind je nog veel meer inspiratie en speeltjes voor wat extra spanning in je seksleven. EasyToys helpt je graag om seks bespreekbaar te maken. Ze willen af van het taboe op seks en ervoor zorgen dat iedereen open over zijn seksleven kan praten. Want alleen dan kan jij het beste uit je seksleven halen.

Shoppen is altijd een goed idee