Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > Waarom beltegoed een heel goed Sinterklaascadeau is voor je kind dit jaar

Waarom beltegoed een heel goed Sinterklaascadeau is voor je kind dit jaar

Flair & Partner
Waarom beltegoed een heel goed Sinterklaascadeau is voor je kind dit jaar
Flair & Vodafone

Op een gegeven moment kun je er niet meer onderuit. Je kind wil net als zijn klasgenootjes een smartphone. Waarschijnlijk heb je nog wel een oudje liggen maar hoe ga je dat doen met de kosten? Dit is waarom prepaid een goed idee is om mee te beginnen. En het is ook nog eens dubbel zo voordelig tijdens de feestdagen.

Je kind leert omgaan met geld

Als je met je kind afspreekt dat het elke maand 10 of 20 euro tegoed krijgt, is het zelf verantwoordelijk voor de verdeling hiervan. Maakt je kind alles in een week op, dan heeft het de rest van de maand geen tegoed meer om te appen of een dansje op TikTok te delen. En moet ie de hele dag door op zoek naar gratis wifi. Dat zal hem volgende maand niet weer gebeuren.

Jij hebt het gebruik en de kosten in de hand

Als je van tevoren een maandelijks tegoed afspreekt en je houdt je daar ook aan, weet ook jij waar je aan toe bent. En kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan als je kind veel meer belt, appt en gamet dan afgesproken. Zo houd je met prepaid niet alleen de kosten maar ook het aantal uren dat je kind op zijn mobiel zit in de hand.

Je kind is bereikbaar

Veel ouders praten het voor zichzelf goed dat hun kind al een mobieltje heeft, met het argument dat het dan altijd bereikbaar is. En het is natuurlijk ook een fijn idee als jullie elkaar kunnen laten weten dat het wat later wordt. En je je kind kunt bellen als je je afvraagt waar het blijft.

Zo nu en dan een extraatje

Het leuke aan prepaid is dat je soms een extraatje krijgt in de vorm van verdubbeling van je tegoed. Zo heeft Vodafone Prepaid nu de 10 = 20 actie waarbij je beltegoed gratis wordt verdubbeld als je nu opwaardeert. Bij 10 euro opwaarderen krijg je 20 euro tegoed en 20 euro wordt verdubbeld naar 40 euro. Dat is dubbel zoveel appen, snappen, liken, video’s streamen, sms’en of bellen met familie en vrienden. Deze actie loopt tot 13 december en is dus het perfecte Sinterklaascadeau voor dit jaar.

Geen verplichtingen

Een ander groot voordeel van beltegoed is dat je nergens aan vast zit. Geen contract, geen verplichtingen. Terwijl je wel gewoon gebruik kunt maken van het 4G netwerk en altijd op wifi kunt als dat beschikbaar is.

Meer over de Vodafone actie

De 10 = 20 actie van Vodafone Prepaid loopt tot 13 december. Daarna wordt tegoed niet meer verdubbeld. De verdubbeling geldt alleen bij opwaarderen met 10 of 20 euro. Het gratis extra tegoed is 30 dagen geldig nadat je het geactiveerd hebt.

Wil jij je kind in december blij maken met extra beltegoed? Ga naar de winkel of vodafone.nl/prepaid.

Shoppen is altijd een goed idee