Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > Met dit cadeau voor pakjesavond doe je je lief (en jezelf) een heel groot plezier

Met dit cadeau voor pakjesavond doe je je lief (en jezelf) een heel groot plezier

Flair & Partner
Met dit cadeau voor pakjesavond doe je je lief (en jezelf) een heel groot plezier
Flair & EasyToys

Vanaf het moment dat je niet meer in Sinterklaas geloofde werd die decemberperiode nooit meer zo spannend als daarvoor. Tot dit jaar.

Dit jaar lopen niet alleen jouw kinderen met klamme handjes door het huis, maar wordt het voor jou en je lief ook een hele spannende periode. Tenminste, als je er voor kiest de EasyToys Adventskalender op je verlanglijstje te zetten. Voor in de schoen, zodat je met een beetje geluk op 1 december het eerste vakje al open kunt maken. Om vervolgens tot kerst elke avond een spannend cadeautje te onthullen.

De opwindendste kalender ooit

Want EasyToys, je weet wel – die van de sekstoys en spannende artikelen – heeft weer een hele spannende adventskalender samengesteld. Naar eigen zeggen is editie 2020 zelfs de opwindendste kalender ooit. Begin je het al warm te krijgen?

Met maar liefst 24 sexy en spannende cadeaus kunnen de temperaturen in huis snel oplopen, of je nu samen bent of alleen. Elke keer als je een laadje opentrekt, staat jou of jullie een erotische verrassing te wachten. En dat zijn er dus 24. De erotische adventskalender van EasyToys heeft een winkelwaarde van € 450,-. Jij betaalt slechts € 119,-.

Weten wat er misschien in jouw schoentje zit? Nou, in ieder geval dit:

  • De masturbator, die met zijn noppen en ribbels voor een bijzondere ervaring gaat zorgen.
  • Een op afstand bestuurbare panty vibrator, waarmee je in het geniep geniet.
  • Een flexibele en zachte buttplug om anale stimulatie mee te ontdekken.

De EasyToys adventskalender is de ultieme experimenteerkalender. De box is geschikt voor vrouwen, mannen en koppels dus het is aan jou of  je samen of solo wilt genieten.

Open over seks

EasyToys is de grootste Nederlandse webshop in seksspeeltjes. Op hun website vind je nog veel meer inspiratie en speeltjes voor wat extra spanning in je seksleven. EasyToys helpt je graag om seks bespreekbaar te maken. Ze willen af van het taboe op seks en ervoor zorgen dat iedereen open over zijn seksleven kan praten. Want alleen dan kan jij het beste uit je seksleven halen.

Shoppen is altijd een goed idee