Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > Waarom neusspray niet mag ontbreken in jullie avondritueel

Waarom neusspray niet mag ontbreken in jullie avondritueel

Flair & Partner
Waarom neusspray niet mag ontbreken in jullie avondritueel
Flair & Otrivin Natural Aloe Vera

Grote kans dat jij en je gezin een vast avondritueel hebben voor het slapengaan. Voor je kinderen kan dit bijvoorbeeld een boekje lezen en tandenpoetsen zijn. Maar is een dagelijkse neusspray al opgenomen in jullie avondritueel? 5 redenen waarom dit niet mag ontbreken.

Een goede nachtrust voor jezelf
Naast gezond eten, voldoende bewegen en stress vermijden is voldoende slaap belangrijk voor je gezondheid. Een goede nachtrust kan door allerlei oorzaken verstoord worden: geluidsoverlast, kinderen die wakker zijn of stress bijvoorbeeld. Maar ook lichamelijke klachten kunnen zorgen voor een slechte nachtrust. Een verstopte neus is ontzettend hinderlijk tijdens het slapen en kan ervoor zorgen dat je niet in slaap komt of niet kunt doorslapen. Met een dagelijkse neusspray reinig je de neusholten en spoel je onzuiverheden weg, zodat je weer vrij kunt ademen. Slaap lekker!

Geen gesnurk voor je partner
Naast dat je zelf voldoende nachtrust wil hebben, geldt dit natuurlijk ook voor je partner. Uit onderzoek blijkt dat een van de grootste slaapirritaties snurken is. Als je verkouden bent of last hebt van een allergie, kan je neusslijmvlies opzwellen waardoor je neus verstopt raakt. Met een verstopte neus kun je tijdelijk (enorm!) gaan snurken. Niet zo prettig voor je partner. Door een neusspray te gebruiken, zorg je ervoor dat je de luchtwegen in je neus opent en je geen of minder last hebt van snurken. Je partner zal je dankbaar zijn…

Minder gevoelig voor allergenen
Krijg jij traanogen en een snotneus van bijvoorbeeld pollen of katten? Dat is een typische allergische reactie. Een allergische reactie is een abnormale reactie van het lichaam op onschadelijke stoffen of prikkels en zorgt voor een ontsteking van het neusslijmvlies. Door je neus goed te verzorgen kun je ervoor zorgen dat je hier minder last hebt. Bijvoorbeeld door een dagelijkse neusspray te gebruiken zoals Otrivin Natural Aloe Vera. Deze neusspray is zonder conserveermiddelen en 100% natuurlijk.

Een gezonde neus
Een droge en geïrriteerde neus is ontzettend vervelend. Bij een droge neus is je neusslijmvlies uitgedroogd, wat voor irritatie kan zorgen. Dit kan weer verschillende oorzaken hebben: neusverkoudheid, omgevingsfactoren en allergie bijvoorbeeld. Daarom is het belangrijk om je neusholtes schoon en bevochtigd te houden, zodat je neus alle functies goed kan vervullen. Dit geldt niet alleen voor jezelf en je partner, maar ook voor je kinderen.

Een optimaal reukvermogen
Of het nu dag of nacht is, goed kunnen ruiken is essentieel. Want hoe zou het leven zijn als je niet meer van de geur van versgemalen koffie of de frisgewassen haartjes van je kinderen kunt genieten? Het is niet voor niets dat bepaalde geuren vaak verbonden zijn aan onze mooiste herinneringen. Daarnaast heeft je reukvermogen een alarmerende functie, ook ’s nachts. Bijvoorbeeld als er brand uitbreekt. Je neus blijft namelijk werken als je slaapt – maar in hoeverre je snel wakker wordt, hangt af van hoe diep je slaapt.

Je neus in topvorm met Otrivin Natural Aloe Vera
Otrivin Natural Aloe Vera* neusspray is een 3-in-1 dagelijkse neusverzorging die reinigt, hydrateert en verzacht. Deze isotone zeewateroplossing bevat natuurlijk poeder van de Aloe Vera plant, die bekend staat om zijn verzachtende en hydraterende eigenschappen. Otrivin Natural Aloe Vera neusspray spoelt allergenen en onzuiverheden weg.

Je kunt de neusspray dagelijks gebruiken om zachtjes de neusholten te reinigen wanneer deze verstopt zijn, voor het verzachten van de geïrriteerde neusholtes en om geïrriteerd of droog neusslijmvlies te hydrateren. De neusspray is geschikt voor volwassenen en kinderen ouder dan 2 jaar.

*Otrivin Natural Aloe Vera is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

 

Shoppen is altijd een goed idee