Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > De herfst kom eraan! Zo houdt het hele gezin zijn neus in topvorm

De herfst kom eraan! Zo houdt het hele gezin zijn neus in topvorm

Flair & Partner
De herfst kom eraan! Zo houdt het hele gezin zijn neus in topvorm
Flair & Otrivin Natural Aloe Vera

De herfst komt eraan. Niet de fijnste tijd van het jaar voor je neus: deze kan namelijk een hoop te verduren krijgen. Zo zorg je dat je neus in topconditie blijft (en die van je gezinsleden ook).

Neem regelmatig een zoute neusdouche
Wist je dat het hartstikke fijn is voor je neus om regelmatig een ‘neusdouche’ te nemen? Dit is het schoonspoelen van je neusholtes met een zoutoplossing. Zo’n neusdouche is bewezen effectief bij allergie en hooikoorts. Je haalt daarmee het vieze slijm bij je holtes weg.

Snuit niet te hard en te vaak
Als je verkouden bent en je neus vol snot zit, is het verleidelijk om je neus vaak en hard te snuiten, zodat je tijdelijk wat verlichting voelt. Toch is dit absoluut niet verstandig. Hard snuiten kan namelijk schadelijk zijn voor je bloedvaten. Als je te veel druk zet, kan de binnenkant van je neus geïrriteerd raken.

Vermijd ruimtes met een lage of hoge luchtvochtigheid
Een vochtige ruimte is niet goed voor je gezondheid. Het kan onder meer leiden tot allergische reacties, benauwdheid, hoesten en chronische neusverkoudheid. Maar een te droge lucht is ook niet prettig. Je lichaam kan namelijk ongemerkt veel vocht kwijtraken. Je slijmvliezen in je neus worden hierdoor verstoord in hun werking. Zorg daarom dat de luchtvochtigheid bij jou thuis in orde is. Over het algemeen is een luchtvochtigheid tussen de 40% en 60% prettig.

Spray elke dag Otrivin Natural Aloe Vera
Vind je een neusdouche zelf maken gedoe? Dan kun je ook kiezen voor een natuurlijke neusspray, zoals de Otrivin Natural Aloe Vera neusspray. Dit is een 3-in-1 dagelijkse neusverzorging die reinigt, hydrateert en verzacht. De isotone zeewateroplossing is zonder conserveermiddelen en 100% natuurlijk, waardoor je ‘m dagelijks kunt gebruiken. Het bevat natuurlijk poeder van de Aloë Vera plant, die bekend staat om zijn verzachtende en hydraterende eigenschappen. Het spoelt allergenen zoals pollen en onzuiverheden weg.

Stop met roken
Roken of regelmatig in een omgeving zijn met veel rooklucht kan langdurige neusklachten geven zoals een verstopte neus of een loopneus. Steek jij regelmatig een sigaret op? Stop hier dan mee. Vraag ook aan de mensen in je directe omgeving om niet in jouw buurt te roken en vermijd plekken waar veel gerookt wordt. Grote kans dat jouw neusklachten hierdoor verdwijnen.

Over Otrivin Natural Aloe Vera neusspray
Je kunt de Otrivin Natural Aloe Vera neusspray dagelijks gebruiken om zachtjes je neusholten te reinigen wanneer deze verstopt zijn, voor het verzachten van je geïrriteerde neusholtes en om geïrriteerd of droog neusslijmvlies te hydrateren. De neusspray is geschikt voor volwassenen en kinderen ouder dan 2 jaar.

Otrivin Natural Aloe Vera is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Shoppen is altijd een goed idee