Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > Zo ontstaan aan tafel de mooiste momenten

Zo ontstaan aan tafel de mooiste momenten

Zo ontstaan aan tafel de mooiste momenten
Flair & TafelzeilOnline.com

De tafel is misschien wel de belangrijkste plek in huis. Van gezellige avonden met vrienden tot lekker knutselen met je kinderen, het gebeurt allemaal aan tafel. Wij geven jou een aantal tips om te zorgen voor de gezelligste tafelmomenten. Wil jij het extra gezellig maken aan tafel? Doe dan mee aan de winactie.

Neem de tijd voor elkaar

Tegenwoordig hebben we altijd haast en rustig een kopje thee drinken met je kind schiet er al gauw bij in. ’s Avonds zorg je misschien voor een snelle maaltijd, zodat je kinderen door kunnen naar hun sportles. Toch is het belangrijk om de tijd te nemen voor elkaar aan tafel. Het ontbijt en diner zijn juist momenten om even stil te staan met z’n allen, voordat iedereen weer zijn gang gaat.

Maak van je tafel een knutseltafel

Knutselen, hoe vaak doe jij dat nog met je kinderen? Aan tafel beleef je het grootste plezier met je kinderen als je lekker gaat tekenen, schilderen of iets anders creatiefs gaat doen. Maak een herfststukje of ga aan de slag met papier maché. Juist als je kinderen mogen knoeien en kliederen, hebben ze de grootste lol. Ben je bang dat je tafel beschadigt, gebruik dan een tafelzeil om je tafel te beschermen.

Maak de tafel gezellig

Die looks spelen natuurlijk ook een rol als je het gezellig wilt maken aan tafel. Een mooie bos bloemen of takken doet het altijd goed, maar met een tafelzeil kun je je tafel ook mooi aankleden. Soms is dat ook lekker praktisch, zoals wanneer je gaat knutselen. Maar je kunt er ook echt sfeer mee creëren. Op tafelzeilonline.com vind je honderden printjes, patronen en materialen om je tafel mee op te fleuren. En doe je mee aan de winactie, dan maak je kans op een Tafelzeil cadeaukaart van €50.

Winnen?
Mail jouw favoriete tafelmoment naar flair@dpgmediamagazines.nl

Apparaten weg

Tablets, smartphones, tv’s en games, ze staan garant voor vermaak en zijn soms erg handig, maar aan tafel heb je ze niet nodig. Al deze apparaten zorgen alleen maar voor afleiding. Dus wil je echt goede gesprekken aan tafel en de tijd maken voor elkaar, spreek dan af om de apparaten aan tafel weg te laten.

Help je kind met huiswerk

Je kunt je kind naar zijn kamer sturen voor huiswerk maar veel gezelliger is het als ze huiswerk aan tafel maken. En misschien kun je nog een beetje helpen ook. Overhoor je kind, bedenk samen ezelsbruggetjes en zorg dat huiswerk maken iets gezelligs wordt in plaats van een verplichting.

Staffelkorting bij TafelzeilOnline tijdens Black Friday en Cyber Monday

Van 20 t/m 30 november krijg je bij tafelzeilonline.com staffelkorting. Hoe meer tafelzeilen je bestelt, hoe hoger je korting. Dat kan oplopen tot 35%. Zit je al te denken aan een mooi tafelzeil voor de kersttafel, dan is dit het moment om toe te slaan.

 

Shoppen is altijd een goed idee