Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > Lekker duurzaam: met deze slip heb je geen tampons of maandverband meer nodig

Lekker duurzaam: met deze slip heb je geen tampons of maandverband meer nodig

Lekker duurzaam: met deze slip heb je geen tampons of maandverband meer nodig

Voor de meesten van ons is de menstruatie een maandelijks terugkerend fenomeen. En dat lijf doet daarbij soms lekker wat het zelf wil. Ineens een paar dagen eerder bloeden dan normaal bijvoorbeeld. Of als je denkt dat het feest voorbij is, je toch ineens nog verrassen met een plas bloed in je ondergoed. Hoe kun je je daar als drukke vrouw iedere keer weer op voorbereiden? Zo misschien!

Die eerste druppels kan je normale ondergoed ook nog wel aan, maar als het snel erger wordt hang je. Dan zit je binnen no-time met vlekken in je broek. Zonde van die broek en mogelijk een beetje gênant. Wij ontdekten menstruatie-ondergoed, een hippe slip die je menstruatiebloed opvangt. En alles wat daaraan vooraf gaat. De slip is net zo comfortabel als gewoon ondergoed maar heeft een boel andere voordelen.

Net zo comfortabel als gewoon ondergoed

Een onderbroek moet liefst een beetje mooi zijn, maar bovenal lekker zitten. Helemaal ten tijde van je menstruatie. intimawear by Libresse is een hipsterslip met een kanten tailleband. Dat ziet er niet alleen mooi uit, maar zit ook heel lekker. Vooral dankzij het zachte stofje. 

Heel natuurlijk

Net als tijdens de rest van de maand, trek je ook tijdens je menstruatie een schone onderbroek uit de kast ’s ochtends. Geen gewone, maar de menstruatieslip. Dat is lekker makkelijk en vooral heel natuurlijk.

Fijn voor het milieu

Door menstruatieondergoed te dragen, spaar je het milieu. Je kunt intimawear by Libresse minstens vijftig keer wassen en opnieuw dragen. En dat zorgt voor zo’n 88% minder afval en 68% minder impact op het milieu.

Gewoon bij de drogist verkrijgbaar

intimawear by Libresse is gewoon te vinden in de schappen van Kruidvat en Trekpleister. Je kunt deze hippe slip dus gerust een keer goed bekijken en bevoelen. Geniet je eenmaal van het comfort en gemak van deze slip, dan haal je er net zo makkelijk een tweede of derde bij. Zo heb je tijdens de hele menstruatie een broekje voor het bloeden. 

Hoe werkt dat dan precies?

We snappen dat je zo je vraagtekens hebt bij deze nieuwe manier van bloed opvangen. Daarom even kort:

Nee, het gaat niet stinken

intimawear by Libresse™ heeft een speciale vochtafvoerende en absorberende laag die is behandeld met een antimicrobieel geurcontrolesysteem. Dat neutraliseert geuren, ook daar waar het warm en vochtig is.

Tot wel 8 uur lang

Nee, je hoeft niet elke paar uur van ondergoed te wisselen. intimawear by Libresse™ werkt tot wel 8 uur lang. Je lichaam doet wat het moet doen en dit ondergoed doet de rest. 

Extra laagje stof

Het inzetstuk van intimawear by Libresse™ is ontworpen met TriTech-technologie. Dat bestaat uit een vochtafvoerende bovenlaag die bloed en vocht afvoert naar een superabsorberende middenlaag, die het tot wel 8 uur vasthoudt. De derde ademende onderlaag laat lucht door waardoor alles snel weer droog is. 

Wassen in de wasmachine

Je kunt je menstruatie-ondergoed gewoon wassen in de wasmachine op 40 graden, samen met de rest van je wasgoed. Het beste spoel je het eerst even af in koud water. 

Op Libresse.nl lees je alles wat je wilt weten over deze fijne hipster. Ben je al overtuigd, ga dan naar Kruidvat of bestel hem op kruidvat.nl