Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > Zo vier je de liefde voor jezelf

Zo vier je de liefde voor jezelf

Zo vier je de liefde voor jezelf

Liefde komt in vele vormen maar zoals we allemaal weten: je kunt pas van een ander houden als je van jezelf houdt. Liefde voor je lichaam speelt daarin een belangrijke rol. Hoe je je lijf een beetje extra pampert? Zo bijvoorbeeld.

Me-time

In tijden van lockdown kun je maar beter zorgen dat je een goede relatie met je zelf hebt. Jij en je lichaam: jullie zijn tenslotte 24/7 samen. Als single is dit dan ook dé tijd om wat extra aandacht aan je lichaam te schenken. Zo blijf je in shape en leer je misschien nog wat bij als je straks weer voluit mag daten. Ga eens een uurtje eerder naar bed en gebruik die tijd om een nieuwe sextoy uit te proberen. Met de Satisfyer bijvoorbeeld doe je jezelf en je lijf een groot plezier.

Zet jezelf in de olie

Een goede relatie met je lijf begint met extra aandacht voor je lijf. En aangezien het winter is, kan je huid waarschijnlijk ook wel wat verzorging gebruiken. Maak er een gewoonte van om jezelf elke dag in te smeren met een lekkere bodylotion of huidolie. Doe dat niet haastig en zonder nadenken in de ochtend, maar maak er een ritueeltje van voor het slapengaan. Bekijk jezelf zonder oordeel, wees trots op je sterke punten en geef wat extra aandacht aan die delen van je lichaam die je liever anders had gezien. Zo’n dagelijks ritueel versterkt de band met jezelf.

Wat je erin stopt…

Lief zijn voor je lijf betekent ook dat je het goed moet voeden. We hoeven je vast niet te vertellen dat verse producten zoals groenten, fruit, noten en granen allerlei positieve effecten hebben op je lichaam, de processen in je lichaam en op je gemoedstoestand. Let je beter op wat je erin stopt, dan zie je dat terug aan de buitenkant.

Iets wat je ook in je lichaam kunt stoppen en waarvan je het effect niet meteen ziet, maar des te meer ervaart, is de LUV egg. Dit vibratie-eitje met afstandsbediening is perfect voor als jullie het thuis een beetje spannender willen maken in coronatijd. Of wanneer je gewoon zin hebt om jezelf een beetje te kietelen.

Trek iets moois aan

Hebben jij en je lijf iets te vieren (ja, dat hebben jullie), versier je lichaam dan. Met mooie lingerie welteverstaan. Zo kan je lief ook nog meegenieten van jullie feestje. Geen lief, dan doe je het lekker voor jezelf. Want in de spiegel kijken naar jezelf in sexy lingerie is veel prettiger dan in ondergoed waar de rek twee jaar geleden al uit was.

Seks je slank

Met wie kun je de liefde voor je lijf beter vieren dan met je partner? Dus hop, kom van die bank af en zorg dat jullie seksueel een beetje actief blijven. Naast wandelen is seks zo’n beetje de enige vorm van lichaamsbeweging die je ook in lockdown consequent kunt blijven doen. Goed voor je figuur, goed voor je geest, goed voor je relatie.

Vier de liefde met EasyToys

Bij EasyToys draait alles om de liefde. Liefde voor jezelf, liefde voor je partner, liefde voor je lichaam, liefde voor seks, maar ook liefde voor elkaar.