Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > Zo eindigen koude dagen met hete nachten

Zo eindigen koude dagen met hete nachten

Flair & Partner
Zo eindigen koude dagen met hete nachten
Flair & EasyToys

Op sommige dagen is het al gerust koud te noemen. Nog even en de verwarming moet weer elke dag aan. Maar je kunt ook voor een spannender manier kiezen om het warm te krijgen.

Van een lekker lichaam naast je krijg je het snel warm. En ook een dekentje zorgt voor aangename warmte. Maar wil je de temperaturen nog wat verder opstuwen deze herfst, dan heeft EasyToys een verrassing (of eigenlijk 24 verrassingen) voor je waar je het zelfs op de koudste dagen nog heet van krijgt.

Opwindendste tot nu toe

We hebben het over de EasyToys adventskalender. De editie van 2020 is de namelijk de meest opwindende adventskalender tot nu toe. Met maar liefst 24 sexy en spannende cadeaus lopen de temperaturen snel op in huis, of je nu samen bent of alleen. 24 dagen lang, of gewoon wanneer jullie daar zin in hebben, trek je een laadje open en staat jou of jullie een erotische verrassing te wachten. Wachten tot 1 december hoeft niet voor deze kalender. Begin gewoon als jullie het koud hebben.

EasyToys adventskalender

De erotische adventskalender van EasyToys vol spannende verrassingen heeft een winkelwaarde van € 450,-. Jij betaalt slechts € 119,-. In de box vind je maar liefst acht verschillende sextoys, vijf funtoys, zes verzorgende producten en vijf soft BSDM-speeltjes. Een tipje van de sluier:

  • een oplaadbare en compacte bullet vibrator die je gemakkelijk meeneemt. Voor hoogtepunten onderweg.
  • siliconen vaginaballetjes waarmee je je bekkenbodemspieren traint en geniet van intensere orgasmes.
  • orale gel met vanillesmaak waarmee oraal bevredigen van je partner extra fijn wordt.

Inderdaad, de EasyToys adventskalender is een echte experimenteerkalender. De box is geschikt voor vrouwen, mannen en koppels dus het is aan jou of  je samen of solo wilt genieten.

Open over seks

EasyToys is de grootste Nederlandse webshop in seksspeeltjes. Op hun website vind je nog veel meer inspiratie en speeltjes voor wat extra spanning in je seksleven. EasyToys helpt je graag om seks bespreekbaar te maken. Ze willen af van het taboe op seks en ervoor zorgen dat iedereen open over zijn seksleven kan praten. Want alleen dan kan jij het beste uit je seksleven halen.

Shoppen is altijd een goed idee