Je bent hier: Home > Flair & Partner > Wil je kilo’s kwijt? Zo behoud je wél langdurig resultaat

Wil je kilo’s kwijt? Zo behoud je wél langdurig resultaat

Flair & Partner
Wil je kilo’s kwijt? Zo behoud je wél langdurig resultaat
Flair & The 1:1 Diet

Ben jij een typische jojo’er en zitten de kilo’s van je laatste afvalrace er inmiddels allemaal weer aan? Tijd om het roer om te gooien. Zo val je af en ontwikkel je een nieuwe lifestyle.

Wees intrinsiek gemotiveerd

Afvallen is lastig met verleidingen die op de loer liggen. Denk aan al die traktaties op kantoor die je af moet slaan en al die weekendwijntjes die je moet laten staan. Om niet toe te geven aan al die verleidingen zul je heel gemotiveerd moeten zijn. Je wilt bijvoorbeeld gezonder worden, je fitter voelen of lekkerder in je vel zitten. Het lijf van Doutzen Kroes willen, zal je snel doen demotiveren.

Stel haalbare doelen

Aansluitend op hierboven: stel jezelf haalbare doelen. Niets is zo frustrerend als een doel dat je toch niet zult gaan bereiken. Bekijk, eventueel samen met een deskundige, wat haalbaar is voor jou en jouw lichaam en hoe je dit het best kunt bereiken. Kijk bijvoorbeeld eens op 1op1dieet.nl; bij dit dieet krijg je tijdens zowel fysiek als online hulp van een dieetconsulent bij jou in de buurt.

Eet niet weinig, maar anders

Een crashdieet kan dan wel voor een snel resultaat zorgen, maar het resultaat zal niet blijvend zijn. Want wie kan het in hemelsnaam de rest van haar leven volhouden op een paar crackers per dag? Daarom is het belangrijk dat je een dieet volgt met lekkere alternatieven voor jouw reguliere (slechte) eetkeuzes. Zo kun je je levensstijl aanpassen in plaats van een (tijdelijk) streng dieet te volgen.

Doe het niet alleen

Wie zegt dat je afvallen alleen moet doen? Er is genoeg hulp te krijgen, dus maak er gebruik van om je slagingskansen te vergroten! Neem bijvoorbeeld een dieetconsulent van The 1:1 Diet (voorheen het Cambridge Weight Plan) in de arm. Met het 1 op 1 Dieet kun je zelf online een consulent uitkiezen die jou tijdens een fysiek of online gesprek begeleidt in het afvalproces. Samen bespreken jullie jouw afvaldoel en de mogelijkheden. Je krijgt smakelijke alternatieven en kunt kiezen uit meerdere maaltijden. Zo hoef je zelf niet na te denken over wat je mag en kan eten. En heel fijn: je hoeft geen calorieën te tellen!

Volg een stappenplan

Afvallen gaat niet zomaar. Zorg dat je een haalbaar plan hebt hoe je dit gaat doen en wat de stappen zijn om je doel te bereiken. Bij The 1:1 Diet maakt jouw consulent naar aanleiding van jouw doel een op maat gemaakt stappenplan voor je.

Over het 1 op 1 Dieet

Met The 1:1 Diet val je op verantwoorde wijze af én behoud je resultaat. Een consulent begeleidt je tijdens jouw dieet, zodat je het volhoudt en langdurige resultaat behoudt. Niet alleen wanneer het jou uitkomt, maar ook waar het jou uitkomt. Of dat nu tijdens een fysieke afspraak is, of thuis tijdens een online gesprek. Voor de online begeleiding gebruiken jullie samen een handige, veilige online tool. Met de smakelijke alternatieven van het 1 op 1 Dieet, een op maat gemaakt stappenplan én de steun van je eigen consulent verander je eenvoudig maar effectief je levensstijl. Zit het even tegen? Dan trek je bij je consulent aan de bel zodat je niet terugvalt in oude gewoontes. Kijk voor meer informatie op 1op1dieet.nl.

 

Shoppen is altijd een goed idee