Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > Wil je kilo’s kwijt? Zo behoud je wél langdurig resultaat

Wil je kilo’s kwijt? Zo behoud je wél langdurig resultaat

Wil je kilo’s kwijt? Zo behoud je wél langdurig resultaat

Ben jij een typische jojo’er en zitten de kilo’s van je laatste afvalrace er inmiddels weer aan? Tijd om het roer om te gooien. Zo val je af en ontwikkel je een nieuwe lifestyle, zonder terug te vallen in je oude gewoontes.

 

Afvallen is lastig met alle verleidingen die op de loer liggen. Zeker nu we de hele dag thuis zijn, is een loopje naar de voorraadkast snel gemaakt. Om niet toe te geven aan de verleidingen om je heen, moet je heel gemotiveerd zijn. Je wilt bijvoorbeeld gezonder worden, je fitter voelen of lekkerder in je vel zitten. Of laat de rare tijd waarin we nu leven een motivatie zijn om het roer om te gooien en de meest gezonde versie van jezelf te worden.

Stel haalbare doelen

Aansluitend op hierboven: stel jezelf haalbare doelen. Niets is zo frustrerend als een doel dat je toch nooit gaat bereiken. Bekijk, eventueel samen met een deskundige, wat haalbaar is voor jou en jouw lichaam en hoe je dit het best kunt bereiken. Kijk bijvoorbeeld eens op 1op1dieet.nl; bij The 1:1 Diet krijg je zowel fysiek als online hulp van een consulent die bij jou past.

Eet niet weinig, maar anders

Een crashdieet kan dan wel voor een snel resultaat zorgen, maar het resultaat zal niet blijvend zijn. Want wie kan het in hemelsnaam de rest van haar leven volhouden op een paar crackers per dag? Daarom is het belangrijk dat je een dieet volgt met lekkere alternatieven voor jouw huidige eetkeuzes. Zo kun je je levensstijl aanpassen in plaats van een (tijdelijk) streng dieet te volgen.

Doe het niet alleen

Wie zegt dat je afvallen alleen moet doen? Er is genoeg hulp te krijgen, dus maak er gebruik van om je slagingskansen te vergroten! Neem bijvoorbeeld een consulent van The 1:1 Diet (voorheen het Cambridge Weight Plan) in de arm.

1 op 1 begeleiding kan ook online!

Met The 1:1 Diet kun je zelf online een consulent uitkiezen die jou tijdens een fysiek of online gesprek begeleidt in het afvalproces. Samen bespreken jullie jouw afvaldoel en de mogelijkheden. Je krijgt lekkere producten als alternatief en kunt kiezen uit meerdere soorten maaltijden. Zo hoef je zelf niet na te denken over wat je mag en kan eten. En heel fijn: je hoeft het hele dieet geen calorieën te tellen!

Volg een stappenplan

Afvallen gaat niet zomaar. Zorg dat je een haalbaar plan hebt waarin duidelijk staat hoe je dit gaat doen en wat de stappen zijn om je doel te bereiken. Bij The 1:1 Diet maakt jouw consulent naar aanleiding van jouw doel een op maat gemaakt stappenplan voor je.

Over The 1:1 Diet

Met The 1:1 Diet val je op verantwoorde wijze af én behoud je resultaat. Een consulent begeleidt je tijdens jouw dieet, zodat je het volhoudt en langdurige resultaat behoudt. Niet alleen wanneer het jou uitkomt, maar ook waar het jou uitkomt. Of dat nu tijdens een fysieke afspraak is, of thuis tijdens een online gesprek. Voor de online begeleiding gebruiken jullie samen een handige, veilige online tool. Met de smakelijke alternatieven van The 1:1 Diet, een op maat gemaakt stappenplan én de steun van je eigen consulent verander je eenvoudig maar effectief je levensstijl. Zit het even tegen? Dan trek je bij je consulent aan de bel; je staat er nooit alleen voor. Kijk voor meer informatie op 1op1dieet.nl.