Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > Kiki: “Dankzij de hulp van mijn dieetconsulent ben ik 24 kilo afgevallen.”

Kiki: “Dankzij de hulp van mijn dieetconsulent ben ik 24 kilo afgevallen.”

Kiki: “Dankzij de hulp van mijn dieetconsulent ben ik 24 kilo afgevallen.”

Toen Kiki (23) tijdens haar stage op een basisschool door een kleuter ‘de dikke juf’ werd genoemd, was voor haar de maat vol. Afvallen zou ze.

Van kleins af aan was Kiki al wat aan de zware kant. Ze had in haar leven al verschillende soorten diëten geprobeerd, maar tot nu toe werkte niks langdurig. “Ik hield het vaak niet vol of kwam na het dieet net zo hard weer aan. Tot een paar collega’s me het 1 op 1 dieet adviseerden. Ik zag bij hen dat het heel goed werkte en dat ze blijvend resultaat hadden, dus dit wilde ik ook proberen.”

Je eigen consulent

“Via de site van The 1:1 Diet zocht ik een consulent in mijn buurt. Tijdens de eerste afspraak maakte ik kennis met Prijna en legde ze me uit hoe het dieet werkt. Ik kreeg een persoonlijk stappenplan en samen keken we hoe ik zou beginnen. Tijdens het dieet ging ik elke week naar haar toe. Erg fijn vond ik dat.”

afvallen met consulent

‘Ik kon Prijna altijd bellen of appen met vragen: ze stond ieder moment voor me klaar’

Focus op het positieve

“Prijna motiveerde me heel goed. Als het een week iets minder was gegaan, zag ze altijd wel iets wat wél goed ging en waar ik op kon focussen. Ook voelde het als een stok achter de deur om elke week bij haar m’n resultaten te laten zien. Het zorgde ervoor dat ik toch weer de juiste eetkeuzes maakte. Ik kon Prijna bovendien altijd bellen of whatsappen met vragen: ze stond elk moment voor me klaar.”

Opnieuw (gezond) leren eten

“Door The 1:1 Diet heb ik stapsgewijs opnieuw gezond leren eten op een manier die ik de rest van m’n leven kan volhouden. Het is geen dieet, eerder een lifestyleverandering. Vooral de extra hulp maakte voor mij een groot verschil. Sinds ik ben afgevallen voel ik me veel zelfverzekerder en zit ik lekkerder in m’n vel. Ik geniet ervan dat het sporten beter gaat. Ik ben zelfs zo enthousiast dat ik het dieet aan mijn moeder heb aangeraden. Zij is inmiddels ook succesvol afgevallen.”

Over het 1 op 1 dieet

Met The 1:1 Diet val je verantwoord af én behoud je resultaat. Met de lekkere alternatieven, een op maat gemaakt stappenplan én de steun van je eigen consulent verander je eenvoudig, maar effectief je levensstijl. Zit het even tegen? Dan trek je bij je consulent aan de bel, zodat je niet terugvalt in oude gewoontes. De begeleiding kan ook online, wel zo handig in deze tijden.

afvallen met consulent