Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > Je mond is je visitekaartje en dit is waarom

Je mond is je visitekaartje en dit is waarom

Flair & Partner
Je mond is je visitekaartje en dit is waarom
Flair & Electric Better Toothbrush

‘Say cheeeeeeeese!’ – die horen we nogal eens voorbij komen. Een mooie lach met een goed stel tanden, is alles bepalend voor je gezichtsuitdrukking. Hoe houd jij jouw gebit – en dat van je gezin – zo goed en mooi mogelijk? Flair geeft je tips.

Je mond praat niet alleen, de aanblik van je mond zegt daarnaast ook heel veel over je. Je mond is namelijk hét communicatie-instrument van je gezicht en verraadt nogal eens je emoties. Ben je blij? Dan lach of glimlach je. Ben je bedroefd? Dan staan je mondhoeken vaak automatisch naar beneden. Heb je stress? Dan heb je misschien wat verkrampte, of op elkaar geperste lippen. Ben je ontspannen? Dan is je mond dat ook. En ga zo nog maar even door.

Daarom is het dus ook heel belangrijk dat je mond, en je gebit, goed verzorgd worden. Het is je visitekaartje. En niet alleen van jou, maar natuurlijk van je hele gezin.

Lachen mag

Hoe beter de dag te plukken, dan met een lach. Lachen werkt aanstekelijk, het is goed voor ons eigen humeur, en dat van de mensen om ons heen. Een mooie, zelfverzekerde lach krijg je vanzelf met een stralend gebit dat je graag aan de wereld toont. Gelukkig is het steeds makkelijker om je gebit goed te onderhouden, en worden daar steeds meer handige producten voor uitgevonden.

Elektrisch poetsen

Een nieuwkomer op de markt van gebitsverzorging, is de Electric Better Toothbrush: een innovatieve elektrische tandenborstel, die niet alleen je tanden poetst, maar daarnaast óók automatisch je tandvlees meepakt. Hoe handig en fijn is dat? En ook nog eens extra goed voor je gebit, want de stimulatie van je tandvlees zorgt voor een betere doorbloeding. Die helpt je tandvlees gezonder, sterker en soepeler  te houden. Wat weer bijdraagt bij aan (het behoud van) een gezond gebit.

Gezondheid voorop

Wie zich een beetje verdiept in gezondheid en een gezonde levensstijl, weet dat een gezond gebit enorm belangrijk is. Je tanden goed poetsen, is even belangrijk als gezond en gevarieerd eten, en naar de sportschool gaan. Je mond is namelijk een bron van bacteriën, dus die wil je onder controle houden. Zeker in een periode waarin gezondheid belangrijker is dan ooit. En niet alleen die van jou, maar ook die van je partner en kinderen. Zodat jullie samen gezond en wel – en lachend! – de winter tegemoet gaan.

Meer lezen over deze nieuwe Electric Better Toothbrush en waar je deze aan kunt schaffen? Kijk dan op getstimulated.com.

Shoppen is altijd een goed idee