Je bent hier: Home > Flair & Partner > Hoe je zo efficiënt mogelijk shopt voor de feestdagen? Nou, zo!

Hoe je zo efficiënt mogelijk shopt voor de feestdagen? Nou, zo!

Flair & Partner
Hoe je zo efficiënt mogelijk shopt voor de feestdagen? Nou, zo!
Flair & Blokker

Ja ja, het is alweer bijna zover: de feestdagen. Krijg je al lichte stress van die gedachte? Nergens voor nodig, want we hebben een gouden tip voor je: bespaar jezelf tijd – en energie – en shop alle praktische items die je nodig hebt in één go. Lekker efficiënt!


Je kunt natuurlijk urenlang in de keuken staan kokkerellen, maar zeg nou zelf: dan mis je wel een groot deel van de avond én de gezelligheid. Vandaar dat gourmetten, fonduen en (steen)grillen zo populair zijn met kerst. Iedereen bakt en grilt zijn eigen maal, en niemand hoeft de keuken in.

 

Take it easy

Dus, waarom moeilijk doen als het makkelijk én gezelliger kan? Dan is natuurlijk de volgende vraag: heb ik alles in huis voor een avond gourmetten of grillen? Gelukkig is daar een simpel antwoord op: Blokker. In 2018 al marktleider gourmetten (ja, heus waar!). En dus kun je er met een gerust hart op vertrouwen dat je daar ook dit jaar alles vindt wat je nodig hebt voor je feestelijke avond.

gourmetten met kerst

 

Feestservies

Zoals wat dan? Nou, high quality grill- en gourmetplaten, bestek, messensetten, mooie kaarsen, kandelaars, en ga zo nog maar even door. Oh, en Blokker heeft zelfs een heuse ‘Let’s Celebrate’-schaal, om het helemaal gezellig te maken!

 

Extra easy

Ook handig; je kunt bij Blokker zowel online als in de fysieke winkel shoppen. Dus als je jezelf helemáál tijd wilt besparen, shop je gewoon lekker online en laat je alle benodigdheden bij je thuis bezorgen.

Happy holidays!

Kijk voor het hele assortiment op blokker.nl en voor een winkel bij jou in de buurt op blokker.nl/winkels

Shoppen is altijd een goed idee