Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > Duurzaam, smaakvol en heerlijk warm. Dit item wil je in huis halen.

Duurzaam, smaakvol en heerlijk warm. Dit item wil je in huis halen.

Duurzaam, smaakvol en heerlijk warm. Dit item wil je in huis halen.

Zonder FOMO op de bank een boek lezen of wandelen door bossen vol roodgekleurde bladeren. De herfst heeft zo z’n charme. En gelukkig is er nu een stijlvolle, energiezuinige oplossing om jou warm te houden, ook als het kwik daalt.

Heb je er wel eens over nagedacht of het echt nodig is je hele huis te verwarmen terwijl je slechts in dat ene hoekje van je huis op de bank zit? Het Nederlandse merk Stoov® vindt dat dit efficiënter kan. En daarom ontwikkelden ze warmtekussens en -dekens waarmee je het heerlijk warm krijgt zonder onnodig te stoken. Hun draadloze infrarood interieuritems zijn geschikt voor gebruik binnenshuis en buitenshuis. 

Maak kennis met Ploov

De Ploov is het warmtekussen van Stoov®. En met de koude maanden in aantocht zou dit kussen wel eens jouw favoriete knuffel kunnen worden. Op de bank terwijl je die nieuwe serie aan het bingen bent, onder je billen tijdens het avondeten en thuiswerken of misschien buiten op het terras. Met een Ploov omarm je jezelf met warmte, waar en wanneer je maar wilt. 

Stijlvolle aanvulling

Warm zonder stoken klinkt aanlokkelijk maar zo’n kussen moet natuurlijk wel een beetje bij de rest van je interieur passen. Dat snappen ze bij Stoov® ook. Daarom zijn de warmtekussens verkrijgbaar in verschillende aaibare én wasbare hoezen. Met een wollen of gebreide look. Zeker weten dat er een tussen zit die jouw interieur compleet maakt. Of jouw terras nét even wat gezelliger (en warmer!). 

Ploov verwarmend kussen

Hoe werkt zo’n Ploov?

De kussens hebben drie warmteniveaus: van minimaal 34 graden tot maximaal 42 graden. Ze verwarmen je, afhankelijk van de temperatuur, tot zes uur lang via de infrarood warmtetechnologie (FIR). Deze techniek geeft warmte en comfort, maar stimuleert ook de bloedsomloop. Hierdoor ontspannen je spieren en gewrichten en wordt eventuele pijn verlicht. Heerlijk toch? Je laadt de Ploov op met een USB-kabel, waarna je hem draadloos kunt gebruiken en er op mag zitten, liggen…wat jij wilt. 

Energie besparen

Om het warm te hebben hoeft je thermostaat dus niet altijd zo hoog te staan. Met een Stoov® stijgt je lichaamstemperatuur en blijf jij urenlang warm zonder de hele kamer, het hele kantoor of je hele huis warm te stoken. Zo gaat er geen energie verloren. 

Zoek snel een kussen uit voor komende winter en bekijk ook de andere producten van Stoov®.