Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > Designer items scoren voor een prikkie doe je zo

Designer items scoren voor een prikkie doe je zo

Designer items scoren voor een prikkie doe je zo

Kun jij ook zo blij worden als je een geweldig koopje in handen krijgt? Of een designeritem voor een prikkie op de kop tikt? Wij zouden er spontaan een overwinningsdansje voor doen, net als gezondheidsgoeroe Teni Stepanosian. Ze deelt graag met je waar ze haar schatten opduikt. Scoren maar!

Ken jij warenhuis TK Maxx al? Daar kun je schatzoeken! Iets waar gezondheidsgoeroe Teni Stepanosian heel gelukkig van wordt, omdat ze daar de mooiste merken hebben voor minder. Speciaal voor Flair deelt Teni haar favorieten met jou.

Alles is goedkoper dan je verwacht

Teni: “Met de zomer in mijn bol verlang ik enorm naar verkoelende outfits, een nieuw en fris interieur, musthave vakantiespullen en ga zo maar door. Warenhuis TK Maxx is voor mij dé plek om toe te geven aan deze zomerse verlangens. De schatten die ik daar scoor – allerlei toffe merken, maar alles goedkoper dan je verwacht – deel ik altijd direct in de groepsapp met mijn vriendinnen. Van sportlooks om aan mijn zomerlijf te werken en designerbikini’s om in te flaneren, tot verfrissende bodymists en koffers van bekende merken, er is werkelijk voor iedere schatzoeker wat te vinden. Je loopt er als een winnaar de winkel uit deze zomer, geloof me. Een heerlijk gevoel!”

Teni’s beste koopjes deze zomer

zonnebril 27,99 handdoekenrek 7,00picknikckkleed 15,99 jurkje 16,99sandalen 7,00 gezichtsserum 14,99

 

badpak 35,99

Shop ook schatten voor een schijntje bij warenhuis TK Maxx
Bij TK Maxx vind je grote merken en designeritems voor kleine prijzen. Altijd tot wel 60% goedkoper dan de adviesprijs. Alles zit er onder één dak, van home en sport tot beauty en fashion, voor zowel vrouwen, mannen als kinderen. Het aanbod in de winkels wisselt continu. Met meerdere leveringen per week is er altijd iets nieuws te vinden. TK Maxx heeft 13 winkels in Nederland: in Almere, Amsterdam (2), Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Heerlen, Nijmegen, Rotterdam (2) en Zoetermeer. In het voorjaar van 2022 opent TK Maxx haar 14de winkel, in Enschede.

TK Maxx volgt de richtlijnen van de overheid omtrent veiligheid.