Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > Waarom chatgesprekken tussen ouders en hun pubers zo grappig zijn

Waarom chatgesprekken tussen ouders en hun pubers zo grappig zijn

Flair & Partner
Waarom chatgesprekken tussen ouders en hun pubers zo grappig zijn
Flair & KPN

Pubers en hun smartphone; ze lijken er soms mee vergroeid. Gelukkig heeft dat ook voordelen. Het levert regelmatig hilarische gesprekken op en je kan altijd even checken waar ze zijn. Tenzij hun MB’s op zijn natuurlijk, maar daar zijn trucjes voor.

Dat pubers hun ouders stelselmatig negeren op de chat, lijkt de normaalste zaak van de wereld. Ook zijn ze vaak zo druk met hun telefoon, dat ze niet eens door hebben dat hun ouders thuis zijn. En waar ze bij hun vrienden eindeloos doorgaan met berichten sturen, moet jij het vaak doen met een kort ja, nee, geen zin of waarom.

We vroegen jullie grappige chatgesprekken met puberzoon of -dochter met ons te delen. Uit jullie reacties op onze oproep blijkt dat veel gesprekken nogal herkenbaar zijn voor ouders met pubers. Zoals deze vijf gesprekken:

#1 puber bepaalt

#2 puber doet wat ie zelf wil

(Wat als puber geen MB’s meer heeft)

Dan is het drama natuurlijk. Maar ondanks dat ze soms het bloed onder je nagels vandaan halen met hun telefoongedrag, is het toch fijn dat je ze altijd kunt bereiken. Althans, dat hoop je. Is jouw puber soms al voor het einde van de maand door z’n data heen, dan is het handig om te weten dat je met KPN MB’s kunt delen. Hiermee kunnen jullie als gezin onderling jullie MB’s aan data verdelen tussen de verschillende abonnementen. Lees er meer over op KPN.

#3 puber is ongeduldig

#4 puber slijmt

De zoon van Mies heeft last van dyslexie maar ze kan zijn smeekbedes moeiteloos lezen.

#5 puber geeft opShoppen is altijd een goed idee